خرید تور نوروزی

مهمان آیندۀ پاستور مشخص است؟ | احمد زیدآبادی

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در یادداشتی تلگرامی با عنوان «مهمان آیندۀ پاستور مشخص است؟» نوشت:

با جدی شدن حضور سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری، بسیاری از ناظران از هم اکنون او را مهمان آیندۀ ساختمان پاستور می‌دانند.

شاید همینطور باشد، اما نه به این سادگی که بسیاری فرض گرفته‌اند.

در واقع، وضعیت سیاسی در ایران بسیار پیچیده‌تر و بغرنج‌تر از آن است که آینده، کاملاً قابل پیش‌بینی و یا امور کلان صد در صد قابل هدایت و کنترل و مدیریت و مهندسی باشد.

به واقع آن بخشی از جامعه که به هر دلیلی در انتخابات شرکت می‌کند، ذهنیتِ واحد و از پیش شکل یافته‌ای در بارۀ نامزدهای انتخاباتی ندارد و عوامل بسیاری بر رأی نهایی آنها اثر می‌گذارد.

عکس‌ها | مناظره احسان شریعتی و احمد زیدآبادی با موضوع نئولیبرالیسم و مساله ایران

از این رو، نوعِ صحبت و توان سخنوری و قدرتِ حضور ذهن و نحوۀ استدلال و استعدادِ نکته‌پرانی و میزان هوش هیجانی و حرکات نمایشیِ هر یک از نامزدهای انتخاباتی می‌تواند بر جمعیتِ رأی دهنده – به هر تعداد که باشد – اثر بگذارد و آنها را به سمتی خلاف انتظار بکشاند.
در حقیقت، قدرت نهایی نامزدها در زیرِ زبان و پشت خطوط چهرۀ آنان نهفته است و سید ابراهیم رئیسی از این جهت، امتیاز کلانی نسبت به رقبای احتمالی ندارد.

برای نمونه اگر شخصی مانند مسعود پزشکیان از فیلتر شورای نگهبان عبور کند، می‌تواند به صورت رقیبی سرسخت برای رئیسی در آید.

حتی برخی از اصولگرایان اگر در رقابت‌شان با آقای رئیسی جدی باشند، به شرط برخورداری از صفات فوق، می‌توانند وضع را برای او شکننده کنند و چه بسا خود پیروز این میدان شوند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. احمدجان! به گمانم اشتباه می کنی ، تمام آن خصوصیاتی که به برتری کاندیدایی بر سایر کاندیداها می انجامد در صورتی است که بخش عمده ای از مردم که از قضا به لایه های مخالف و منتقد و تحول خواه گرایش دارند در انتخابات شرکت و به بداهه گویی و نکته سنجی و علم و منطق بها دهند وگرنه بدون وجود اینها و با رای سایرافراد به اصطلاح کمتربرخوردار جامعه (از همه لحاظ ، فرهنگی ، اقتصادی و تحصیلات)هر سید اولادپیغمبری که سیما و منظر نیکو و قابل قبولی داشته باشد بدون این خصوصیات هم میهمان آینده پاستور است

    10
    4
    1. چرا فکر می کنید کسی که فریب بازی گری و بازی رسانه ای نامزدها رو نمی خوره کمتر برخورداره؟
      از چه موقعی بازی گری و چرب زبانی جزیی از علم و منطق شده؟

      6
      2
  2. این دوره کور خوندید عزیزم خود بنده از ته دل نوکری اصلاحات را میکردم اما با اومدن روحانی این هجم از فساد تو خصوصی سازی ومدیریت را که دیدم فهمیدم اصلاحات شاید ۱۰۰ برابر کثیف تر ولجن تر وبیشرفتر از رقیب باشه یاد جهانگیری و روحانی که تو تبلیغات چجوری رقیب را بی ابرو کردند تا بیان و دلار ۳هزلری را بکنن ۳۰ هزار پس پای خر به قول قدما ۲ بار تو چاله نمیره به خدا قسم اگر رییسی رئیس جمهور شده بود این سطح از نا رضایتی نبود ۸ ساله فقط برجام بابا بسه امریکا فکر خودشه فکر مردم باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا