پاسخی به اظهارات رضا پهلوی: شازده! میشود قدری درباره منابع مالیتان و شغلتان توضیح دهید؟
یادداشتی در کانال تلگرامی مهدی نصیری، مدیر سابق روزنامه کیهان دربارهی اظهارات رضا پهلوی منتشر شده که متن آن در پی میآید:
«تاسفباره که آقای رضا پهلوی از یکسو ادعا میکند که طرفدار آزادی است، و از سوی دیگر، در مصاحبهاش با آیت الله بی بی سی، بدون هیچ سند سیاسی و منطقی، مدعی میشود که همه جوانان برخلاف والدینشان با توجه به مطالعه و بدون تعصب، اینک طرفدار شاه فقید و او هستند!
راستی کی یک رأی گیری و نظرسنجی آزادانه برگزار شد؟!
او در همین مصاحبه با آیت الله بی بی سی چنین میگوید:
در زمان حکومت پدرم آزادی بسیار زیاد وجود داشت، زن و مرد با هم کاملاً برابر بودند و و و!!!
خب جناب پهلوی!
اگر بقول شما برابری زن و مرد وجود داشت و شما هم ظاهراً خیلی طرفدار این برابری هستید، پس چرا خواهر بزرگ شما شهناز جانشین شاه پدرتان نیست و حق ندارد باشد؟!!
آیا بزعم شما و خاندان مدرن و متمدن پهلوی برابری زن و مرد اینست؟
راستی اگر انقلاب نمیشد و شما روزی پادشاه میشدید، دخترتان حق داشت طبق سنت برابری خواهانه خودتان و پدر ارجمندتان بر تخت قدرت تکیه زند؟
دیگر اینکه، اگر آزادی سیاسی وجود داشت چرا زندانهای ایران پر از زندانی سیاسی بود؟
چرا خبرنگار کریمپور شیرازی را عمه خانم، اشرف پهلوی با نفت به آتش کشید و کشت؟
چرا دکتر حسین فاطمی وزیر خارجه دولت قانونی دکتر مصدق، به دستور پدرتان در تب و بیماری اعدام شد؟
چند کتاب مارکسیستی یا جمهوریخواهی در زمان رژیم پهلوی مجوز انتشار گرفت؟
آیا میتوانید فقط یک نمونه نام ببرید؟
فقط یک روزنامه منتقد نام ببرید؟
چرا روشنفکران بزرگی همانند بیژن جزنی (و چند زندانی دیگر با دستان بسته) را ساواک در تپههای زندان اوین بدستور پدر جان ترور کرد؟
چرا شاعری چون احمد شاملو را دولت آزاد پهلوی به زندان افکند؟!
چرا نویسندهای به نام خسرو گلسرخی را ساواک آنقدر شکنجه کرد که خون ادرار میکرد؟ چرا اصلاً ساواک وجود داشت؟
اگر آزادی سیاسی در زمان پدر شما وجود داشت، چرا همه احزاب را شخصاً پدر شما آقای محمدرضا شاه ممنوعه اعلام کرد و گفت هیچ حزب دیگری حتا درباریهای طرفدار ایران نوین، از جمله نخست وزیر وقت آقای امیرعباس هویدا نمیتواند فعالیت کند و همه احزاب و اتحادیهها را ممنوع کرده بود؟
من در حیرتم آیا واقعاً این تعریف شما از آزادی است؟!
آیا دکتر علی شریعتی فارغ التحصیل دانشگاه سوربن فرانسه، به عنوان یک منتقد دانشگاهی، مستحق 18 ماه انفرادی توسط نهاد زیر نظر پدرتان بود؟
آیا طعم تلخ زندان انفرادی را چشیدهاید؟
آیا اینان حق اظهار نظر درباره وطنشان را نداشتند و فقط شاه بابا حق داشت؟! چرا؟
آقای رضا پهلوی،
من شخصاً آرزو میکردم بعد از چهل سال زندگی کردن در اروپا و آمریکا، حداقل یکبار در انتقاد از پدرتان حرفی میزدید و اعتماد افرادی مانند مرا کمی به خود جلب میکردید، ولی با این دو مصاحبه اخیرتان میبینم که اینگونه نبوده و نیست.
ای کاش در مصاحبه قبلی با آیت الله بی بی سی، ضمن انتقاد درستی که شما به چپاولگران کردید درباره خاندان و خانواده خودتان هم بخاطر میلیاردها دلار جواهری که از ثروت دسترنج زحمتکشان ایران به غارت بردید و تا حدی که عمه محترمتان خانم اشرف پهلوی با نیمی از آن غارتها توانست یک جزیره کامل بخرد و در آن به تبهکاریهایش از جمله قاچاق بین المللی مواد مخدر ادامه دهد، یک ذره هم از آنهمه چپاول خانواده خودتان انتقاد میکردید!
شما جوری از غارت مردم حرف میزنید که گویا اطلاع ندارید که پدر بزرگوار شما جناب محمدرضا شاه، ۵۲ سال پیش کل هزینه درست کردن و براه انداختن مترو زیر زمینی سوئد را بخاطر عیش و عشرت پرستیاش به ملکه سوئد هدیه کرد در حالیکه بطور نمونه شاعر ارجمند ایران و پدر شعر نو نیما یوشیج که برای ملاقات بستگانش به مازندران رفته بود، بدلیل ذات الریه و ساخته نبودن یک جاده خاکی از یوش به شهر دیر میرسد و چندی بعد میمیرد.
راستی آقای شازده!
میشود قدری درباره منابع مالیتان و شغلتان توضیح دهید؟
جناب پهلوی،
کشته شدن سه تن از دانشجویان نخبه ایران را بدستور پدر آزادیخواه و متمدنتان در روز ۱۶ آذر با گلوله (و شمار بسیاری زخمی) را هم جزو پرونده درخشان آزادیخواهی پدر ارجمندتان میگذارید؟
اسناد منتشر شده سازمان سیا آمریکا چی؟
جزو کارنامه درخشان پهلوی و بیسوادی مخالفین پدر ارجمندتان میگذارید؟
من هیچ حساسیتی روی شما یا هر فرد دیگری ندارم.
هر کس اکثریت آرای مردم را در یک شرایط آزاد بیاورد، برای یک بازده مشخص، طبق قانون، کشور را اداره خواهد کرد.
حتا اگر مورد پسند ما نباشد.
آری ملت ایران شیخها را نمیخواهند، اما این به معنای بازگشت خیمه و خرگاه شاهی نیست.
تاریخ بخوانید!
تاریخ به عقب بر نمیگردد. حتا سلطان ظاهرشاه نیز نتوانست افغانستان را دوباره تصاحب کند!»
توضیح در ساعت ۱۴:۳۸، روز سهشنبه ۱۹ خرداد: این یادداشت در ابتدا با نام هادی خرسندی منتشر شده بود که در پی تذکر برخی خوانندگان اصلاح شد. این یادداشت با این نام از کانال تلگرامی مهدی نصیری، مدیرمسئول پیشین کیهان نقل شده بود.
انتهای پیام