خرید تور تابستان ایران بوم گردی

دادن مجوز به ۴ تلویزیون تعاملی از سوی صداوسیما!

چهار تلویزیون تعاملی و هفت موسسه رسانه صوتی و تصویری وابسته به بخش خصوصی، امروز به صورت رسمی برای فعالیت شان از سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر – زیر مجموعه‌ی صداوسیما – مجوز گرفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدیران عامل چهار تلویزیون تعاملی فام، تی وی نت ،آی سیما و تیوا مجوزدائم فعالیت خود را از دست آقایان سیاهکلی و قدیمی معاونان سازمان صدا وسیما دریافت کردند.

مخاطبان می توانند از برنامه های متنوع این شبکه های تلویزیونی تعاملی با مراجعه به آدرس اینترنتی آنها یا نصب برنامه کاربردی شان استفاده کنند.

اپراتور ارائه دهنده خدمات OTT  و IPTV فام، با تولید محتواهای تعاملی و قابل ارائه بر بستر IPTV  خدماتی را عرضه می‌کند که از آن موارد می‌توان به اولین سریال تعاملی در تاریخ فیلم و سریال اشاره کرد. حوزه کودک و ارائه شبکه جهانی هدهد و همچنین حوزه موسیقی و ارائه بزرگترین و به روزترین بانک موسیقی کشور خدمات ارائه شده در این سرویس خواهد بود.

در این رسانه تعاملی خدمات ارزش افزوده در کنار دیگر خدمات از جمله پخش زنده تلویزیونی، آرشیو دو هفته‌ای و شبکه‌های اختصاصی بر روی 5 بستر اندروید، IOS، وب، ستآپ باکس و تلویزیون‌های هوشمند  ارائه خواهد شد که نرم افزار ارائه این خدمات کاملا بومی است.

همچنین در این مراسم به هفت موسسه رسانه صوتی و تصویری فیلم نت ، آی نت ،پلاس ،مهر ،نازدونک ،بین تو و مندیر مجوز آزمایشی داده شد.

فیلم نت و بین تو رسانه های صوت وتصویری هستند که برای مخاطبان فیلم وسریال های متنوع برروی خروجی خود بارگذاری می کنند.

پلاس هم علاوه بر فیلم و سریال برنامه های مختلف گفتگو محور را برای مخاطبان خود در فضای مجازی پخش می کند.

نازدونک رسانه صوت و تصویر ویژه کودک و نوجوان است که انیمیشن ها و برنامه های مختلف تولیدی خود دراین حوزه را برای مخاطب به نمایش می گذارد.

آی نت و مندیر هم رسانه های صوت و تصویر کاربر محور هستند که فضا را دراختیار کاربران خود قرار می دهند تا برنامه های مورد علاقه خود را دراین دو محیط برای دیگر مخاطبان به نمایش بگذارند.


مخالفت وزیر ارتباطات با اعطای مسئولیت صدور مجوز صوت‌وتصویر فراگیر در فضای مجازی به صداوسیما

سوم اردیبهشت ماه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مخالفت خود با مصوبه اخیر کمیسیون فرهنگی مجلس مبنی‌بر دادن مسئولیت صدور مجوز و مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به صداوسیما را، اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، در پی تصویب ماده چهار طرح خط مشی، اداره و نظارت بر سازمان صداوسیما در کمیسیون فرهنگی مجلس در شامگاه یکشنبه(دوم اردیبهشت)، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بامداد امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت)، از طریق صفحه شخصی‌اش در توییتر، ⁩مخالفت خود را با طرح مجلس برای دادن مسئولیت صدور مجوز و مقررات صوت و تصویر در فضای مجازی به صداوسیما، اعلام کرد.

آذری جهرمی در توییتی درباره این مصوبه کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: ضمن احترام به نظر جمعی از نمایندگان محترم کمیسیون فرهنگی مجلس، تصویب قانون اختیارات صوت و تصویر فراگیر برای صدا و سیما، بدون ذکر تعریف دقیقی از مصادیق صوت و تصویر فراگیر، مانع بزرگی در تحقق لایه‌های خدمات و محتوای شبکه ملی اطلاعات خواهد بود.

بر پایه این گزارش، سیده فاطمه ذوالقدر، دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام کرده است که، بر اساس این مصوبه کمیسیون، پخش فراگیر برنامه‌های رادیویی یا تلویزیونی در داخل و خارج از کشور در انحصار سازمان صداوسیما است و مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات رادیویی و تلویزیونی فراگیر و نظارت بر آن، منحصراً بر عهده سازمان صداوسیما است و هرگونه ارائه خدمات نوین پخش فراگیر رادیویی و تلویزیونی الزاماً بر بستر شبکه ملی اطلاعات منحصر و محدود می‌شود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا