مراسم آخرین شب از لیالی قدر در مجتمع آموزشی روشنگر با حضور آیت الله امجد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، این استاد اخلاق در جملاتی کوتاه تاکید کرد: همه گناهکاریم، همه باید توبه کنیم. از خداوند طلب عافیت کنیم. با اسلام و اهل بیت فاصله گرفته ایم. با دین بازی می کنیم.
وی تاکید کرد: بدترین خیانت، خیانت به اعتقادات و دین مردم است. جوان ها دین گریز و دین ستیز شده اند؛ ما مقصریم.
در ادامه ی مراسم، وصیت نامه ی حضرت علی علیه السلام توسط محمد حسین رحیمی قرائت شد. سپس وی در شرح فرازی از وصیت نامه درباره ی امر به معروف و نهی از منکر، به حدیثی از امیر المومنین اشاره کرد که : اگر امر به معروف و نهی از منکر را ترک کنید بدترین شما بر شما مسلط می شود و دعاهایتان مستجاب نمی شود.
او همچنین ضمن تاکید بر ضرورت وجود امر به معروف و نهی از منکر، به شرح احادیثی از پیامبر اکرم در مورد وارونه شدن معروف و منکر، حلال و حرام، خائن و امین، صادق و دروغ گو در آخرالزمان پرداخت.
وی همچنین طبق احادیث حضرت علی (ع) به ذکر شرایط متعدد معرفتی، رفتاری و شخصیتی امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و در پایان نتیجه گیری کرد که وظیفه ی مردم نظارت عمومی بر اساس مصلحت عمومی جامعه است.
این محقق آثار علامه طباطبایی افزود: علامه طباطبایی در تفسیر سوره ی آل عمران، عدم اختصاص قوه مجریه به گروهی خاص را وجه تمایز حکومت اسلامی از حکومت دیکتاتوری ذکر می کند.
در پایان مراسم، آیت الله امجد گفت: مسوولین! به وضع مردم رسیدگی کنید. مردم خوبی داریم. نوکر مردم باشید وگرنه آن دنیا نمی توانید جواب بدهید. نظارت بر قوای سه گانه و خصوصا دادگستری حق و وظیفه ی مردم است.
وی تاکید کرد: رسانه ها باید در دست مردم و آزاد باشد. اگر از انتقاد بدمان بیاید مشرکیم.
مراسم با بر سر گرفتن قرآن توسط آیت الله ابطحی به پایان رسید.
انتهای پیام



