خودروسازی ترکیه در سرازیری سقوط
البته اگر آمار تولید تراکتور را نیز به خروجی کارخانه های خودروسازی ترکیه اضافه کنیم، ماحصل این جمع، رقم تولید 734 هزار و 610 دستگاه است که برای صنعت خودروسازی ترکیه به نوعی بازگشت به عقب محسوب می شود. این خبر به خودی خود می تواند نشان از قرار گیری صنعت خودروسازی ترکیه در سرازیری سقوط داشته باشد چرا که در چند سال اخیر تمامی آمار های مختص خودروسازی ترکیه با رشد و رکورد زنی همراه بوده است.
آمار نزولی صنعت خودروسازی ترکیه به کاهش تولیدات ختم نمی شود و این کاهش، بر روی میزان صادرات خودرو از این کشور اوراسیایی نیز تاثیر گذاشته است. طبق آمار منتشر شده از سوی انجمن خودروسازان ترکیه، صادرات خودرو این کشور در 5 ماه ابتدایی سال 2018، کاهش 8 درصدی را از ژانویه تا ابتدای ژوئن تجربه کرده است. تعداد خودروهای صادراتی ترکیه در مجموع 577 هزار و 820 دستگاه بوده است که در این میان خودروهای سواری سهمی 392 هزار و 522 دستگاهی را به خود اختصاص داده اند.
کارشناسان مهمترین عامل نزول تولید و صادرات در ترکیه را تغییر نرخ ارز و افزایش 4 الی 18 درصدی نرخ دلار و یورو در ترکیه میدانند. این افزایش هرچند در میزان درآمد ترکیه از صادرات تاثیری نداشته است و درآمد ترکیه از صادرات خودروهای سواری افزایشی 10 درصدی به خود دیده است اما تاثیر آن را می توان در کاهش تعداد خودروهای تولید به چشم دید.
آخر خبر نوشتین درآمد از صادرات خودرو ده درصد افزایش یافته است اما عنوان خبری رو زدین ….خودروسازی ترکیه در سرازیری سقوط….