جمهوری اسلامی و چالش خطرناک و مشروعیت زدای فساد مالی

مهدی نصیری، مدیر مسوول سابق روزنامه‌ی «کیهان» در یادداشتی تلگرامی نوشت:

«به تداوم و اتصال انقلاب اسلامی تا ظهور موعود و منجی انسان و عالم ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ امیدواریم  اما با این حال نمی توان فاقد نگرانی بود و احتمال شکست را نداد. 

بدترین اتفاق احتمالی  این است که جمهوری اسلامی به دلیل فساد گسترده و لجام گسیخته مالیِ  و دست اندازی چپ و راست به بیت المال و یاس مردم از برخورد لازم و کافی و بازدارنده، دچار ادبار و شکست شود. 

اگرهرعاملی موجب شکست شود (که به آسانی نمی شود) مانند حمله نظامی و شرایط سخت اقتصادی و ندانم کاری های مدیریتی و تسلیم  در برابر زیاده خواهی های آمریکا و …  شاید قابل توجیه و تحمل باشد  اما شکست حکومت و نظامی  که به اسم اسلام و عدالت بر پا شد به واسطه فساد گسترده مالی و اشرافی گری مسئولان و مجامله آنان با مفسدان،- که با برخورد قاطع دستگاه قضایی قابل مهار بوده و است – بدترین گزینه روی میز سنتهای خداوند برای جمهوری اسلامی است. 

عموم دلسوزان و نخبگان و مردم نسبت به واکنش مقام معظم رهبری به عنوان ناخدا و سکاندار سفینه انقلاب در برابر فسادهای یاد شده، دچار سئوال و ابهام هستند و کمیت و کیفیت واکنشهای معظم له و دستگاه قضایی زیر نظر و گوش به فرمان ایشان را در برابر این معضل کافی نمی دانند. 

آیا از سوی دفتر رهبری این تلقی و مطالبه  عمومی به درستی به ایشان منتقل شده است؟ دلسوزان و چشمهای نگران و دوستدار انقلاب و رهبری چگونه می توانند از این امر مطمئن شوند؟»

انتهای پیام

One comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *