خرید تور نوروزی

نظر دو فعال سیاسی اصولگرا و اصلاح‌طلب درباره‌ی حملات اخیر به ظریف

امیر محبیان، فعال سیاسی اصولگرا در گفت وگو با ایرنا درباره انتقادها از سخنان وزیر امور خارجه در خصوص پولشویی، اظهار داشت: این نقدها به ضرر ظریف نیست. در همه جای دنیا یک مقام مسئول در حین مسئولیت نقد می شود.

رییس مرکز پژوهشی راهبردی آریا با بیان این که این اشتباه راهبردی مهاجمان به ظریف است، تصریح کرد: وقتی در موضعی به رقیب حمله می شود که او تایید مردمی دارد به او خدمت می شود نه حمله.

محبیان درباره برخی انتقادات از لوایح مرتبط با FATF اظهار داشت: در هیچ شرایطی نمی توان باب نقد را بست و وظیفه نماینده مردم در مجلس نقد عملکردها بر حسب قانون است.

وی افزود: اما مهم آن است که نمایندگان در فرآیند قانونی و بر حسب اولویت ها عمل کنند. البته استدلال باید قوی و جهت نقدها بسوی منافع مردم باشد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: نقدها نباید در فضای جوزده و بر اساس شایعات باشد و لحن آنها باید بر اعتبار نظام سیاسی بیفزاید.

رییس مرکز پژوهشی راهبردی آریا یادآور شد: کسانی که می گویند اگر این لوایح را نپذیریم جنگ می شود و کسانی که می گویند اگر آن را بپذیریم کشور به باد رفته است، مبالغه می کنند، این بحثی فنی است و باید در فضای کارشناسی به نتیجه برسد.

محبیان با تاکید بر این که بحث لوایح مرتبط با FATF کارشناسی است و نباید برای نظام جو سازی کرد، تصریح کرد: سازوکار تصمیم گیری خردمندانه از میان جنجال های کوچه و خیابان بیرون نمی آید.

این استاد دانشگاه با اشاره به این که رهبری معظم انقلاب سازوکار دموکراتیک را تایید کرده اند، گفت: بگذاریم نهادهای قانونی در مسیر تصمیم گیری بدون جنجال و عوام زده عمل کنند.

رییس مرکز پژوهشی راهبردی آریا یادآور شد: همه باید بگونه ای عمل کنند که نتیجه آن رفاه، آسایش و سعادت مردم باشد.


محمدرضا تابش، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره اظهارات وزیر امور خارجه درباره پولشویی و واکنش منتقدان به این اظهارات، افزود: پدیده پولشویی در دنیا وجود دارد، در کشور ما هم وجود دارد؛ چرا ما لوایحی را تصویب می کنیم که با پولشویی مقابله کنیم، اگر این پدیده وجود نداشت، تصویب این لوایح و قوانین چه ضرورتی داشت.

وی یادآور شد: در وزارت اقتصاد بخشی وجود دارد که کارش مبارزه با پولشویی و رصد کردن فعل و انفعالات پول های کثیف است، چرا وزارت اطلاعات در این زمینه کار می کند، چرا پدیده اختلاس های چند هزارمیلیاردی در کشور به وقوع پیوست؟ که بخشی از آن کشف شد و بخشی از آن هنوز پنهان مانده است؟ چرا این صندوق های اعتباری قرض الحسنه پول های مردم را گرفتند و با آن 20 تا 30 هزار میلیارد بدهی ایجاد کرده اند.

تابش انتقادها به ظریف را در مورد موضوع پولشویی درست ندانست و گفت: آقای ظریف اعلام کرده است که این پدیده در کشور وجود دارد که نهادهای متولی این امر باید در این زمینه کار کنند و به کسی اتهام نزده است.

وی افزود: وزارت اقتصاد و اطلاعات و دیگر نهادهای انتظامی همه باید کمک کنند که با این پدیده شوم مقابله شود و با سرنخ ها و سرشاخه هایی که می شناسند برخورد کنند.

وی افزود: در واقع این انتقادها به نوعی فرار به جلو است. به نظرمن خود دولت، بانک مرکزی، قوه قضاییه و وزارت اطلاعات و همه آنها که اطلاعاتی در این زمینه دارند، باید مدارک و مستندات و استدلال ها را بیان کنند و از حرفی که ظریف زده حمایت کنند.

تابش گفت: آقای ظریف نقش پررنگی در پیشبرد دیپلماسی خارجی داشته است و از طرف دیگر یک شخصیت محبوب ملی است، بنابراین طبیعی است که مورد هجمه قرارگرفته و می گیرد. مانند این است که در معرکه جنگ سرداری را که پیشروی می کند، بگویی برگرد عقب و بگو چرا یک سرباز تو کشته شده است.

وی با تاکید بر این که ظریف نقش پررنگی در پیشبرد سیاست خارجی داشته است، گفت: باید نفر نخست دیپلماسی کشور را حمایت و تقویت کنیم نه این که تحت سوال و فشار قرار دهیم که از کار خود وا بماند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا