یزد، نهمین فرودگاه بین‌المللی ایران شد

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌های کشور از اضافه شدن فرودگاه یزد به جمع فرودگاه‌های بین‌المللی ایران نیز خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹ فرودگاه بین‌المللی در ایران فعال است که در کنار ۲۵ فرودگاه مرز هوایی که پروازهای حج را انجام می‌دهد و ۲۰ فرودگاه داخلی زیرساخت اصلی هوایی ایران را تشکیل می‌دهد.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از روابط‌عمومی شرکت فرودگاه‌های کشور؛ ابراهیم شوشتری در نشست تخصصی معرفی وظایف و مسئولیت‌های شرکت فرودگاه‌های کشور گفت: به این جمع باید ۹ فرودگاه وزارت نفت و چهار فرودگاه مناطق آزاد را اضافه کرد.

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌های کشور افزود: البته ساخت ۴فرودگاه جدید در سقز، شهید مدرس در خراسان و دو فرودگاه در گناباد و بروجرد نیز با همکاری دولت در حال ساخت یا مطالعه است.

وی درباره عملکرد پروازی فرودگاه‌‌ها نیز گفت: در هفت ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تعداد مسافران پروازهای داخلی با رسیدن به ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رشدی ۱۰ درصدی را ثبت کرد و مسافران بین‌المللی در هفت ماهه ابتدایی امسال با رسیدن به بیش از ۶ میلیون و ۶۸۰ هزار نفر افزایشی ۲۵ درصدی داشته است. بنابراین در مجموع نیز تعداد کل مسافران به بیش از ۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده که رشد ۱۳ درصدی را نسبت به زمان مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *