«طرح ترافیک در هفته اول اردیبهشت هم در تهران اجرایی نخواهد شد»

سردار مهماندار، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ توضیحاتی را درباره اجرای طرح ترافیک و کاهش در پایتخت در هفته پیش‌رو ارائه کرد.

سردار محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نحوه اجرای طرح ترافیک و کاهش در پایتخت طی هفته اول اردیبهشت ماه گفت: برابر تصمیمات اتخاذ شده از سوی ستادملی مقابله با کرونا، طرح ترافیک و کاهش در هفته اول اردیبهشت ماه ۹۹ نیز در شهر تهران اجرایی نخواهد شد.

وی افزود: بنابراین از شنبه ۳۰ فروردین ماه تا پایان هفته جاری ورود به محدوده طرح ترافیک و کاهش در پایتخت با هدف اجرای فاصله گذاری اجتماعی در پایتخت اجرا نخواهد شد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره نحوه اجرای طرح در هفته دوم اردیبهشت ماه نیز تصریح کرد:‌در این زمینه ما تابع نظرات ستادملی مقابله با کرونا هستیم و هرآنچه که از سوی این ستاد تصمیم گیری شود ، ما اجرا خواهیم کرد.

مهماندار از شهروندان خواست که همچنان از انجام ترددهای غیرحضوری در سطح شهر پرهیز کنند.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *