خرید تور نوروزی

7 روش آسان برای گرفتن عکس های خوب با تلفن همراه

رپورتاژآگهی

با ظهور شبکه های اجتماعی که بر محور عکس و عکاسی می گردند، استقبال عمومی از عکاسی بسیار زیاد شده است و همچنین با توسعه  و پیشرفت تکنولوژی گوشی‌های هوشمند، شاهد تولید عکس هایی هستیم که به لحاظ تکنیک، نوردهی و سایر نکات مهم در عکاسی، دست کمی از عکس هایی که با  دوربین های حرفه ای گرفته می شوند ندارند. در این مطلب برخی از کاربردی ترین نکات هنگام عکاسی با موبایل را برایتان مرور می کنیم. پس اگر دوست دارید که بتوانید  با گوشی هایتان عکس های حرفه ای بگیرید،در ادامه همراه ما باشید.

  • قبل از شروع عکاسی لنز دوربین گوشی موبایل را تمیز کنید

در مطلبی با عنوان با چند روش آسان برای محافظت از لنز دوربین در تلفن های همراه آشنا شوید در مورد انواع روش های پاک ردن لنز دوربین گوشی که کمترین آسیب را به گوشی هوشمند شما وارد می کند صحبت شده است. حتما تا بحال برای شما پیش آمده که عکسی را ثبت کنید ولی تصویر مات و بی کیفیت باشد. این مشکل برای کاربران زن و در لنز دوربین جلوی موبایل شان بیشتر پیش می آید، زیرا مواد آرایشی روی پوست صورتشان هنگامی که با گوشی صحبت می کنند روی سطح لنز دوربین نشسته و موجب به وجود آمدن این اشکال می شود.برای تمیز کردن لنز دوربین گوشی همراه از دستمال کاغذی استفاده نکنید. پرز موجود در دستمال کاغذی می تواند به لنز آسیب وارد کند و داخل منافذ حساس گوشی وارد شود. همچنین به علت وجود خرده های چوب بسیار نازک در ماده سازنده دستمال کاغذی، معمولا این دستمال ها برای استفاده لنزهای حساس مناسب نیستند و باعث ایجاد خش روی لنز می شوند.

بسیاری از کابران عادت دارند که با استفاده از بازدم خود و ایجاد بخار بر روی دوربین عکاسی خود شیشه لنز را تمیز کنند. اما بر اساس تحقیقات متخصصان در این مورد در بازدم انسان اسید های ترشح می شوند و روی شیشه لنز دوربین قرار می گیرند که نه تنها تمیز نمی شود بلکه باعث صدمه زدن به آنها می شود. اگر می خواهید با دمیدن به لنز دوربین باعث تمیز کردن آن شوید به شدت از این نوع روش خودداری کنید.

  • هرچه تعداد عکس بیشتری بگیرید شانس داشتن عکس بهتری را دارید

اینکه در همان برداشت اول در عکاسی با گوشی هوشمند به عکس خوبی برسید کمی رویاپردازانه است. با گرفتن تنها یک یا دو عکس به نتیجه خوبی نمی رسید. شاید تا بحال با عکس های بسیار زیبا و عجیبی که از طبیعت گرفته شده اند برخورد کرده باشید. بیشتر این عکس ها لحظه بسیار خاصی را نشان می دهند. برای رسیدن به ان عکش ها گاهی بالای 1000 عکس گرفته می شود. البته این ها با دوریبین حرفه ای است ولی برای رسیدن به زاویه و ترکیب بندی خوب هم نیاز دارید که تعداد عکس های بیشتری بگیرید و به یک عکس بسنده نکنید. هرگاه به زاویه دیدی رسیدید که به نظرتان خوب بود چند عکس دیگر در همان وضعیت بگیرید. این کار اطمینان می‌دهد که حتما به عکسی با ترکیب‌بندی خوب و فوکوس صحیح دست خواهید یافت.خوبی عکاسی دیجیتال این است که می‌توانید تمام عکس‌هایی را که به نتیجه‌ی مناسب نرسیده‌اند حذف کنید… و همیشه تعداد زیادی این عکس‌های اشتباه وجود دارد! همچنین نباید ترسی از گرفتن عکس‌های بد داشته باشید. هیچ‌کس هیچ‌گاه آن‌ها را نخواهد دید.

  • سوژه را در مرکز فوکوس قرار دهید

قرار گرفتن سوژه‌ی اصلی در فوکوس کامل جز مهم‌ترین چیزی که هنگام گرفتن یک عکس باید به آن توجه کنید در گوشی های آیفون و بسیاری از گوشی‌های هوشمند دیگر مثل سامسونگ برای تعیین نقطه‌ی فوکوس کافی است جایی را که سوژه‌ی شما قرار گرفته روی صفحه‌ی نمایش لمس کنید. پس از گرفتن یک عکس شفاف از سوژه در صورت تمایل می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن‌های ویرایش عکس بسیار زیادی که در دسترس هستند پس‌زمینه‌ی عکس را تار کرده و توجه بیشتری را به آن معطوف کنید. برای خرید گوشی سامسونگ می توانید به این مطلب مراجعه کنید.

  • تا جایی که می توانید دوربین را ثابت نگه دارید

برای عکاسی از هر منظره و یا هر موضوعی و جلوگیری از هر گونه حرکت یا لرزش دوربین بهترین حالت این است که دوربین را دو دستی و ثابت نگه دارید، این کار باعث می شود که عکس های شما تار نشوند.بی‌حرکت نگه‌داشتن دوربین به‌ویژه هنگام عکاسی در نور کم یا شب از اهمیت بالایی برخوردار است. در این شرایط دوربین گوشی موبایل مجبور است برای رسیدن نور کافی به سنسور از سرعت شاتر پایین‌تری استفاده کند. همچنین می‌توانید از یک سه‌پایه بهره بگیرید. انواع مختلفی از سه‌پایه ها وجود دارد که برای گوشی‌های مختلف مناسب هستند.

  • تنظیم نوردهی را به صورت دستی انجام دهید

بهتر است تنظیم نوردهی را به دوربین نسپارید و خودتان به صورت دستی این کار را انجام دهید. در برخی گوشی های هوشمند نظیر آیفون و سامسونگ مرکز فوکوس با ضربه زدن به تصویر انجام می شود و گوشی بر اساس همان دوردهی را تنظیم می کند. معمولا در بیشتر گوشی ها نوردهی دستی با آیکن خورشید انجام می شود که با حرکت این آیکن به سمت بالا و پایین میزان نوردهی را می توانید تغییر دهید.

  • عکس های خود را بیش از حد ویرایش نکنید

بسیاری از عکاسان تازه‌کار فکر می کنند که استفاده از اپلیکیشن‌های ویرایش عکس می‌تواند یک عکس بد را به عکسی خوب تبدیل کند و  مرتکب اشتباه می‌شوند و بیش از اندازه عکس های خود را ویرایش می کنند. ما در طول سالیان زیاد به‌قدر کافی تلاش خود را در این زمینه کرده‌ایم و از روی تجربه می‌دانیم که این تصور اشتباه است. هنگام ویرایش عکس‌ها بهتر است علاقه خود را نسبت به استفاده‌ی بیش‌ازحد از اپلیکیشن‌ها یا اعمال کردن افکت‌های قوی کنترل کنید.پیش از استفاده کردن از هر اپلیکیشنی باید ابتدا روی رسیدن به عکسی شفاف با ترکیب‌بندی قوی تمرکز کنید. اپلیکیشن‌ها می‌توانند برای تقویت یک عکس خوب مفید باشند ولی در مورد عکس‌های بد این‌طور نیست. اشتباهی که بسیار شایع است این است که بیش‌ازحد از افکت HDR (گستره‌ی پویای بالا) استفاده می شود. HDR می‌تواند برای بازگرداندن جزئیات ازدست‌رفته در عکس‌های تاریک مفید باشد ولی استفاده از آن بهتر است با احتیاط صورت بگیرد. یاد بگیرید که خود را عادت دهید تا عکس هایی که با گوشی موبایل خود می گیرید را با کمترین میزان ویرایش کنیدتنها افکت‌هایی را به عکس خود بیفزایید که زیبایی طبیعی عکس را بهبود می‌بخشند. هنگام کار کردن با تنظیمات نوردهی و رنگ مراقب پدیدار شدن گرین و اشباع بیش‌ازحد رنگ‌ها باشید. اگر حس کردید در استفاده از یک گزینه افراط شده آن را به عقب برگردانید.

  • تا جایی که ممکن است به سوژه نزدیک شوید و از زوم استفاده نکنید

بیشترین گوشی های هوشمند امروزه امکان زوم دیجیتال را دارند و قدرت بزرگنمایی برخی از آنها حیرت آور است مثل برخی از سری های گوشی سامسونگ. اگر امکان نزدیک شدن به سوژه وجود ندارد بازهم بهتر است از زوم استفاده نکنید. به‌جای آن می‌توانید خودتان هنگام ویرایش با برش دادن عکس بیننده را به سوژه نزدیک‌تر کنید. برش دادن تصویر پس از عکاسی به شما اجازه می‌دهد روی میزانی از تصویر که قصد حذف کردنش را دارید کنترل بهتری داشته باشید.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا