صداوسیما میگوید آقای تیوی پلاس سایتت را خاموش کن!
محمدرضا حسینیان با تایید خبر ممنوعالتصویریاش در تلویزیون و شایعه خواندن خبر دستگیریاش، توضیحاتی را در این زمینه بیان و تاکید کرد که اعتبار فضای مجازی باید به گونهای باشد که نتوان با آن بازی کرد.
این مجری تلویزیون که در روزهای پایانی سال 94 ممنوعالتصویر شده است، در گفتوگویی با ایسنا گفت: ممنوعالتصویریام ماجرایی است که به روزهای 21 و 22 اسفند 94 برمیگردد که دوستان مرا به حراست سازمان صداوسیما دعوت و موضوع ممنوعالتصویریام را به من ابلاغ کردند و تذکر دادند چنانچه همین امروز که با هم حرف میزنیم اگر سایت تیوی پلاستان را بستید که بستید اگر نبستید ممنوعالتصویرید!
حسینیان یادآور شد: ناگفته نماند که دفعات متناوبی مرا به حراست سازمان صداوسیما دعوت کردند و این طور نبوده که برای بار اول باشد، ولی هر بار که با هم ملاقات داشتیم ساعتها به گفتوگو نشستیم و تمام تلاشمان را کردیم که آیا میتوانیم راهی را برای همدلی و همزبانی و در عین حال اثبات اینکه «تیوی پلاس» ماجرایی مقابل صداوسیما نیست، پیدا کنیم.
وی در ادامه همین موضوع با تاکید بر اینکه «تیوی پلاس» یک جریان غیرخودی نیست، خاطرنشان کرد: تیوی پلاس یک رسانه دارای مجوز است. سازمان صداوسیما اخیرا متولی صوت و تصویر در فضای مجازی شده است اما هنوز ابزارهای مجوز دادن در این زمینه فراهم نشده است. سازمان صداوسیما میگوید آقای تی وی پلاس سایتت را خاموش کن و به عنوان مثال دو ماه، شش ماه، 10 ماه و یک سال به دنبال مجوز برو و هر وقت مجوزت را به دست آوردی دو مرتبه با مجوز ما کارت را شروع کن؛ چنانچه قرار بر این باشد، مثل این میماند که به طور مثال اتحادیه طلا فروشان یک تصمیم تازهای بگیرد و بگوید تمام طلافروشان تعطیل کنند، یک به یک مجوز بگیرند و سپس مغازههایشان را باز کنند!
حسینیان همچنین تصریح کرد: ما به جای این کار میتوانستیم با این تک رسانه (تیوی پلاس) تعامل و گفتوگو کنیم و شرایط دادن مجوز را بررسی کنیم. همچنین چندین جلسه در خدمت دوستانمان در معاونت فضای مجازی باشیم اما اینگونه نشد و به همین سرعت و صراحت جریان ممنوع التصویری بنده به من اعلام شد.
این مجری تلویزیون سپس گفت: البته همان روز که موضوع ممنوعالتصویریام به من اعلام شد، شب همان روز و فردای آن روز، برنامه «سفر به خیر» را داشتم که از دو روز بعد به طور عملی دوستان به من اعلام کردند که نمیتوانم آنتن زنده داشته باشم. این اعلام به قدری غیرمنتظره بود و در لحظه اتفاق افتاد که به نظرم دوستان حتی خودشان هم وقتی با هم، هماندیشی کردند به این نتیجه رسیدند که اجازه بدهید دو روز برنامه پخش شود و یک مجری جایگزین پیدا کنیم و بالاخره چرخش بچرخد و سپس او را کنار بگذاریم که همین طور هم شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش به یک نکته اشاره کرد و یادآور شد: به نظرم مهمتر از همه چیز این است که ما باید تلاش کنیم فضای مجازی را با همه خوبیها و بدیهایش درک کنیم. امروز قانونمندی فضای مجازی از نظر محتوای صوتی و تصویری به صداوسیما واگذار شده است، بر این اساس صداوسیما میتواند در این فضا رییس باشد ولی به نظرم نمیشود بر فضای مجازی ریاست کرد؛ چراکه فضای مجازی یک فضای مردمی، تعاملی و در واقع کاری است که مردم برای یکدیگر انجام میدهند.
حسینیان سپس ابراز امیدواری کرد نسبت به اینکه مشکلات مربوط به فضای مجازی حل شود.
او سپس گفت: پیشنهادم این است که حتما با سربازان فضای مجازی برخوردی بهتر از آنچه با من – محمدرضا حسینیان – شد، صورت گیرد؛ چراکه به نظرم اگر کسی آمد و در فضای مجازی محتوا و ترافیک بومی ایجاد کرد شایسته او نیست که اینگونه با او برخورد شود.
محمدرضا حسینیان در پایان گفتوگوی خود با ایسنا اظهار کرد: البته در این شرایط توقع تقدیر و تشکر هم نداریم اما حداقل اینگونه نباید برخورد شود. من این مسائل را به خاطر مشکل شخصی خودم بیان نمیکنم بلکه امیدوارم اعتبار فضای مجازی به گونهای باشد که نشود با آن بازی کرد.
به گزارش ایسنا، محمدرضا حسینیان – مجری برنامههای تلویزیون – علاوه بر اجرا، مدیر رسانه تیوی پلاس است که اخیرا از سوی سازمان صداوسیما ممنوعالتصویر اعلام شد.
انتهای پیام