خرید تور نوروزی

حضور 150 نظامی ارشد ترکیه در فرماندهی درگیری قره‌باغ؟!

نخست‌وزیر ارمنستان مدعی شده است صد و پنجاه نظامی ارشد ترکیه و نیروهای ویژه این کشور در آذربایجان حضور دارند و به این کشور در پیشبرد درگیری قره‌باغ کمک می‌کنند.

به گزارش فارس، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان روز شنبه گفت، فرماندهان ارتش ترکیه هماهنگی حملات جمهوری آذربایجان علیه کشورش را بر عهده دارند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پاشینیان در پیامی تلویزیونی مدعی شد: «تروریست‌ها و مزدوران سوری، نیروهای ویژه ترکیه و حدود ۱۵۰ پرسنل عالی رتبه نظامی [این کشور] فرماندهی عملیات‌های نظامی را از داخل پست‌های فرماندهی آذربایجان بر عهده دارند».

از سوی دیگر، «آرتسرون هوهانیسیان» سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان با انتشار تصاویری در صفحه فیس بوک خود نوشت که ارتش جمهوری آذربایجان از راکت‌های حاوی بمب خوشه‌ای و لانچرهای ساخت رژیم صهیونیستی در جنگ قره‌باغ کوهستانی بهره می‌برد.

برخی کشورها از جمله روسیه و فرانسه و ارمنستان در روزهای گذشته مدعی ورود شبه‌نظامیان سوریه به خاک جمهوری آذربایجان به واسطه ترکیه شده‌اند. خبری که باکو آن را تکذیب کرده است. دیدبان حقوق بشر سوریه روز پنجشنبه مدعی ورود ۸۵۰ مزدور سوری به جمهوری آذربایجان شده و ادعا کرده بود که صدها مزدور دیگر نیز آماده اعزام به این کشور هستند.

«الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان هم در ادامه ادعاها درباره مشارکت شبه‌نظامیان از منطقه غرب آسیا، گفته مدارکی دارد که ثابت می‌کند طرف ارمنستانی این شبه‌نظامیان را برای حضور در درگیری‌ها استخدام کرده است.

دور جدید درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد ششم مهر ماه آغاز شد.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. جنگ قره باغ چندین نکات آموزنده برای به اصطلاح سیاستمداران غیر متخصص ایران دارد.

    ۱- وحدت شيعه و سنی یعنی ترکیه، آذربایجان و پاکستان که ایران چهل سال است که با این استراتژی بیهوده بخش مهمی از جهان و جامعه را از خود جدا کرده است.
    ۲- امپراتور ترک با جمعیت حدود نیم میلیارد نفر از شرق اروپا تا غرب چین امتداد دارد و الحاق ایران به این امپراتور در راستای منافع و ایدئولوژی آنهاست.
    ۳- ترک ها قدرتمند ترین و داناترين ارتش جهان را دارا هستند چه بخشي از ناتو و یا چه در جنگ های نامنظم و در ضمن بیشترین اتنيک قومی ایران را تشکیل می دهند. مدیریت ایران بدون ترک ها نه وجه سیاسی دارد و نه وجه تمامیت ارضی و تا حال افرادی مانند ولایتی، ظریف ، رفسنجانی و روحانی مملکت را فروختند تا چند صباحی صدارت صوری کنند.
    ۴- برای آزاد سازی وطن باید جنگید نه مانند هواداران صوری فلسطین شعار داد.
    ۵- ایران را کشور روسیه از این امتیازات چهل سال است بی بهره ساخته است.
    ۶- ترک ها تعهد را در تخصص می بینند بر عکس سیاستمداران فرصت طلب ها که تعهد در محصول تخصص می بینند. تا در جامعه فقیر و نادان حکومت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا