خرید تور نوروزی

«یا چون به آقای […] فحش نمی دهند!»

به گزارش انصاف نیوز، حجت الاسلام محمدرضا زائری که از چند ماه پیش یکی از برنامه هایش در صداوسیما متوقف شده، در انتقادی به این سازمان نوشت:

هزار و چند صد سال قبل امير مؤمنان چهار نكته را به عنوان دلايل فروپاشي سازمان ها و نظام ها و مديريت ها مطرح فرمودند، يكي اش اين بود كه افراد لايق و توانمند را كنار مي گذارند و افراد نامناسب را به جاي آنها كار مي گمارند! چرا؟ چون مثلا پيراهن آستين كوتاه پوشيده اند يا به آقاي [… رییس دولت اصلاحات] فحش نمي دهند!

اين همه در اين سالها عقلايي بوده اند كه در باره ی روند افت و كاهش اقبال مخاطبان به صداوسيما حرف حساب زده اند، اما چرا به كارشناسان دلسوز اعتماد نمي كنيم؟ كساني كه بر اساس اصول عقلاني، ضوابط منطقي، قواعد حرفه اي و … عملكرد غلط و سياست گذاري هاي نادرست را مي بينند و تذكر مي دهند و در مورد مديريت صداوسيما مفصل در اين ماهها سخن گفته و راهنمايي كرده اند، چرا فكر مي كنيم بايد چرخ را از اول اختراع كنيم؟ جواب را هم من مي دانم و هم شما! ولي آيا كسي مي داند هزينه ی تصميمات غير صحيح آقاي سرافراز در مدت تصدي اين مسؤوليت براي نظام، صداوسيما، رهبر معظم انقلاب و … چه قدر بوده؟ آن هم در شرايط جولان شبكه هاي ماهواره اي؟

واقعا بابت ماجراي آقاي سرافراز متأسفم (هر چند ارادتي به ايشان نداشتم) ولي چرا بن بست؟ زيرا از اول انتخاب درست نبود! از من مي پرسيد: چه كسي بايد انتخاب مي شد؟ مي گويم: با اين مدل هيچ كس نمي تواند مشكل را حل كند زيرا مسأله و مشكل از ساختار است نه افراد، يعني آقاي سرافراز كه سهل است، خود آقاي ضرغامي و لاريجاني هم اگر برگردند همچنان در بن بست خواهند بود! و تا ساختار موجود تغيير اساسي نكند هيچ چيزي عوض نمي شود! چون ساختارها را در کشور طوری طراحی کرده ایم که کادرسازی نمي کنند، به نخبه پروری اهمیت نمي دهند و تا ساختار موجود تغيير اساسي نكند هيچ چيزي عوض نمي شود!

دو نكته ی ديگر حديث امام علي عليه السلام اتفاقا به ساختار اشاره مي كند: رها كردن ريشه ها و چسبيدن به شاخ و برگ هاي كم اهميت تر! البته تغییر در مدیریت یک ساله ی صدا و سیما برای کشور یک درس بزرگ دیگر نیز دارد و آن اینکه رهبری امانتی را به فردی می سپارند و در کنار هدایت نظارت هم می کنند. اگر فرد مسوول ناتوان از ادای امانت باشد رهبری اغماض و ملاحظه نمی کنند و این شیوه برای همه باید هم درس آموز باشد و هم الگو…

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. چرا به مشكل اصلى نپرداخته ايد جناب زائرى ؟ حضرتعالى با داشتن آنهمه عقبه حوزوى، خانوادگى و حتى فرهنگى جرات يك نقد ساده را نداريد و عليرغم اظهار نظر صحيح – مبنى بر اينكه انتخاب سرفراز صحيح نبوده است – نخواسته يا نتوانسته ايد تا پايان نوشته خود به لوازم آن پايدار بمانيد. مطمئن باشيد تا فضا فضاى تملق باشد راه به هيچ دهى نخواهيم برد !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا