«سپهر»، یکی از مخاطبان انصاف نیوز در زیر خبر «نقد عروس آیت الله منتظری بر واکنش سیدحسن خمینی به فایل صوتی» [لینک]، نوشت:
سرکار خانم املشى! شما که سید حسن خمینى را با آیه کریمه: «کونو قوامین بالقسط …» انذار می دهید و به او توصیه می کنید تا از گفتن حقایق / ولو بر علیه پدربزرگشان / و بر ملا کردن نقاط ضعف نظام و بنیانگذارش، طفره نرود و چه بسا گفتن این حقائق به محبوبیت بیشتر امام (ره) بیانجامد، چرا این توصیه را ابتدا در مورد خودتان / بیت آیت الله منتظرى و خود آن مرحوم / عملى نمى فرمائید؟
شما که معتقد نیستید آیه الله منتظرى معصوم بوده؟!
در مورد انتشار نوار صوتى هم مگر خودتان نفرمودید مطالب مطرح شده در آن قبلاً در کتاب خاطرات آیت الله منتشر شده؟
یکى از انتقاداتى که همیشه به روش و منش مرحوم آیت الله منتظرى وارد بود موقعیت نسنجى و زمان ناشناسى وى بود که الان هم در این مقطع زمانى که دشمنان ما مشغول تنفس مصنوعى دادن به پیکر بیجان منافقین اند به آقازاده ی ایشان وارد است.
کاش سرکار عالى از همین زاویه و با به کار بستن فرمایش قرآن کریم، منصفانه به آسیب شناسى رفتار و گفتار آن مرحوم و بیت شریفشان بپردازید. مطمئن باشید این روش به انصاف و تقوا نزدیکتر است.
انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید