خرید تور نوروزی

علت مخالفتی با شعار «مرگ بر آمریکا» [+پیشنهاد]

یک مخاطب انصاف نیوز به نام «رضا» در کامنتی در زیر خبری با تیتر «اینگونه القا می‌کنند که نیازی به «مرگ بر آمریکا» نیست»، نوشت:

قربان، ضمن عرض ادب و احترام خدمت شما عارض می شوم که علت مخالفت با شعار «مرگ بر آمریکا» این نیست که خدایی ناکرده می خواهیم ظلم‌های بیشماری را که دولت‌های مختلف آمریکا از ۶۰ سال پیش تا کنون در حق ملت ایران مرتکب شده‌اند را به فراموشی بسپریم، گویی نه دولتی را سرنگون کرده‌اند، نه از دیکتاتوری حفاظت کرده‌اند، نه از دشمنی حمایت کرده‌اند نه هواپیمایی سرنگون کرده‌اند نه تحریمی تحمیل کرده‌اند… اینها را نباید و نمی شود فراموش کرد. علت مخالفت این است که این شعار بر خلاف منظور ما تفکیکی بین ملت و دولت آمریکا قائل نمی شود و کل کشورشان را در بر می گیرد. تصور کنید عده‌ای در یک کشور برای ایران شعار مرگ سر دهند و بعد بگویند که منظور ما به دولت روحانی است، آیا می گوییم ما هم با بعضی سیاست‌های دولت روحانی مشکل داریم و حالا که منظور دولت روحانی است ایرادی ندارد و برای ایران مرگ بفرستید؟ قطعا اینطور نیست، هیچ کدام از ما با هر دیدگاه سیاسی که داریم از اینکه عده‌ای برای کشورمان آرزوی مرگ کنند و نماد ملی کشورمان را به آتش بکشند خوشحال نمی شویم و برعکس از اهانت کنندگان بیزار و متنفر می شویم. مردم آمریکا هم چنین حسی نسبت به این شعار دارند و با یک نظرسنجی میدانی می توان این موضوع را اثبات کرد. نظر این حقیر اینه که ما باید تلاش کنیم دشمنی خود را به سمت دولت‌های مستکبر نشانه برویم نه ملت‌ها. اولین اثر منفی عدم تفکیک بین دولت و ملت آمریکا در این شعارها این است که مردم آمریکا را نسبت به خود متنفر کرده و به سمت انتخاب نمایندگانی سوق می دهیم که دشمنی با ایران را سرلوحه ی برنامه‌های خود قرار دهند. به عبارت دیگر با این شعار نه تنها با استکبار مبارزه نمی کنیم بلکه فرصت پیروزی برای مستکبر‌ترین شخصیت‌های سیاسی آمریکا را فراهم می آوریم. مدتی است مساله ی نفوذ به درستی مطرح شده و نسبت به خطر نفوذ هشدارها داده می شود. یکی از سرداران گرانقدر هم اخیرا فرمودند که دشمن قصد دارد با تسخیر دلها در کشور نفوذ کند که فرمایشی کاملا درست است. ما هم می توانیم و باید مقابله به مثل کنیم و برنامه‌ای برای تسخیر متقابل دلها و نفوذ در صفوف دشمنان پیاده کنیم و به جای اینکه ملت آمریکا را در برابر خود قرار دهیم آنان را در برابر جنگ‌افروزان و زیاده خواهان کشور خود قرار دهیم و این قطعا با شعار «مرگ بر آمریکا» ممکن نمی شود. چه خوب بود اگر شعاری طراحی می شد که صرفا دولت‌ها را نشانه می رفت. مثلا «مرگ بر کاخ سفید» تا هم این تفکیک ایجاد می شد و هم به طور خاص دولت آمریکا هدف دشمنی‌های به حق ما قرار می گرفت.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. با سلام سوالی برایم پیش امده مبنی بر این که پرچم نماد یک کشور است یا یک دولت . مثلا پرچم ایران نماد مردم و ملت ایران است یا سیاسیون ایران . اگر نماد مردم است پس چرا پرچم آمریکا را آتش می زنیم و سپس می گوییم ما با مردم امریکا مشکلی نداریم ؟

    1. پرچم نماد سیاسی است نه ملی. همانگونه که بعد انقلاب پرچم ایران عوض شد و پرچم تروریست های سوریه با دولت سوریه متفاوت است.

  2. وقتی انسان اثرات این شعار رو مورد بررسی قرار میده به این فکر میفته که روایت آیت الله هاشمی از موافقت حضرت امام با حذف این شعار به احتمال زیاد صحیح بوده. چرا که این شعار نه تنهای آسیبی به مستکبران وارد نکرده و نمیکنه بلکه سبدشون رو از رای مردم پر میکنه. فراموش نکنیم که مردم آمریکا هم انسان هستند و نسبت به وطنشون احساس علاقه دارند و در مواجهه با مردمی که برای کشورشون مرگ آرزو میکنند قلب هاشون مالامال از کینه و نفرت میشه و شما را به خدا کجای این میتونه به نفع ما باشه؟ آیا اگر پیامبر(ص) برای ایران مرگ میفرستاد مردم ایران جذب آیین اسلام میشدند؟ هرگز این اتفاق نمیفتاد. پیامبر میدانست با تندخویی و تکفیر و آرزوی مرگ نمیشه در قلب ها نفوذ کرد.

  3. امیدواریم که گوش شنوائی هم پیدا شود .
    البته تا زمانی که نان خیلی ها در تند روی و شعارهای اینچنینی هست
    درب بر همین پاشنه خواهد چرخید ، و منافع ملی فدا خواهد شد.

  4. در جواب دوست گرامی….بنده سوالی دارم ؟چرا مرگ بر روسیه که این همه خیانت در تاریخ به ایران کرده گفته نمی شود ؟! حتی در شورای امنیت رای مثبت به قطعنامه ها علیه ایران می داد ؟ چرا مرگ بر عراق نمی گویم که نیم میلیون جوانان این کشور را کشتند ؟ ولی سوال اصلی این است اصلا چرا باید مرگ بگویم ؟! چرا ژاپنی ها که قربانی بمب اتمی در جنگ جهانی بودند شعار مرگ بر امریکا نمی دهند ؟؟؟؟ حتی با رابطه با امریکا تبدیل به پشرفته ترین کشور دنیا شده اند… اگر مشکلی هست باید با تعامل و مذاکره و حل کرد همانطور که 200 کشور دیگر دنیا بدون مشکل و بر اساس منافع خود و مردم خود با امریکا رابطه دارند….البته در مورد قطع رابطه ایران و امریکا مقصر اصلی متاسفانه ایران است که بعضی اقایان بی تدبیرانه مثل سفارت انگلستان و عربستان از دیوارش بالا رفتیم….و این همه دشمنی و خصومت و تحریم و مشکلات به وجود امد و کشور 38 سال عقب افتاد….حتی اگر سفارت امریکا لانه جاسوسی هم شده بود حمله هیچ توجیهی نداشت و باید با دیپلماتیک مسله پیگیری می شد….ضمنا همیشه می گویند بجای نفرین فرستادن بر تاریکی بهتر است یک شمع روشن کرد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا