پاسخ آذری جهرمی به حسین شریعتمداری

سایت برترین‌ها نوشت: آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات در واکنش به یادداشت مدیرمسئول کیهان نوشت: مالکیت بخش قابل توجه سهام برخی از سکو‌هایی که ایشان نامبرده‌اند، با نهاد‌های انقلابی است!

پاسخ آذری جهرمی به حسین شریعتمداری

شریعتمداری مدیرمسئول کیهان در یادداشتی نوشته بود: در کشور ما نزدیک به ۴۰۰ سکوی مجازی در بخش‌ها و شاخه‌های متفاوت به فعالیت مشغولند. پلتفرم‌هایی نظیر اسنپ، تبسی، دیجی‌کالا، طاقچه، دیوار، فیلیمو، روبیکا، آپارات و… از جمله این سکو‌های مجازی فعال با درآمد‌های کلان و فوق نجومی هستند

اگر وجود پلتفرم‌های خدمت‌رسان ضروری است، که هست، چرا از سکو‌های قانون‌گریز سلب صلاحیت نمی‌شود و مدیریت آن‌ها به افراد صاحب صلاحیت و تحت نظارت مستقیم مراکز ذی‌ربط واگذار نمی‌شود؟! مگر امکانات و ظرفیت‌های مورد استفاده آن‌ها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آن‌ها در اختیار نظام نباشد؟! می‌فرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسم‌الله! مگر مدیران کنونی این پلتفرم‌ها شق‌القمر می‌کنند؟! توان و هوشمندی نیرو‌های متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دست‌کم نگیرید.

انتهای پیام

۲ Comments

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. خداوکیلی این خبر از خبر حمله تروریستی به شاهچراغ خیلی مهمتر بود جون که این جهرمی اصلاح طلب می باشد با خط درشت بالا صفحه شاید مجروحان و شهدا عزیز این حمله تروریستی اصلاح طلب نبودن شاهچراغ با خط ریز و کوچک اون پایین صفحه بنده به زوربا عینک دیدم

    ۳
    ۳
  2. اگر سخن آقای جهرمی درست باشد، خوب چرا آقای جهرمی از تعطیل کردن این سکو ها ناراحت میشوند. کار خوبی است و آقای شریعتمداری هم حرف خوبی زده.

    ۲
    ۲