به گزارش انصاف نیوز، بهرام پارسایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،در خصوص آخرین وضعیت پرونده دکل های نفتی گمشده و منهدم شده گفت: این پرونده ها در قوه قضاییه در حال رسیدگی است و دستگاه قضایی باید هرچه سریعتر به پرونده رسیدگی کرده و متهمان مشخص شوند تا اسامی آنها منتشر شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دکل نفتی گمشده و منهدم شده توسط یکی از شرکت های تابعه وزارت نفت دولت گذشته خریداری شده است، افزود:اگر وزارت نفت در دولت دهم دراین امر دخیل نبود، اسناد و مدارک و ضمانت نامه های لازم را از شرکت اخذ می کرد و پول بیت المال را به راحتی در اختیار شرکت مذکور قرار نمی داد.
۱۲۴ میلیون دلار هزینه برای هیچ
پارسایی با بیان اینکه تا زمان حکم قطعی افراد، اسامی آنها منتشر نمی شود، ادامه داد: در مورد دکل گمشده که ۸۷ میلیون دلار برای ایران هزینه برجای گذاشته، مشخص شده که هیچ دکلی وجود نداشته است و دکل دومی که ۳۷ میلیون دلار خریداری شده، دکلی منهدم شده است که در سواحل شارجه نگهداری می شود و هیچ شرکتی حاضر به تعمیر آن نشده است و ارزش حفظ و نگهداری ندارد.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پرونده علاوه بر کمیسیون متبوعش به معاونت ریاست جمهوری و قوه قضاییه ارسال شده است، تصریح کرد در میان اسامی که در پرونده دکل های نفتی کمیسیون اصل ۹۰ مشاهده شد نام “مهاجرانی” نبود.
انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید