خرید تور تابستان

کارزار «مخالفت با اخراج دکتر شریفی زارچی از دانشگاه صنعتی شریف» تشکیل شد

کارزاری برای جلوگیری از اخراج دکتر شریفی زارچی تشکیل شده است که تا لحظه تنظیم خبر ده هزار نفر آن را امضا کرده اند

https://www.karzar.net/84677

متن این کارزار در پی می آید:

جناب آقای دکتر زلفی‌گل

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیئت‌ امنای دانشگاه صنعتی شریف

سلام‌علیکم؛

باتوجه به اخبار واصله به دانشجویان مبنی بر قطع ارتباط علمی دانشگاه صنعتی شریف با جناب دکتر علی شریفی زارچی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر، اعلام می‌داریم که با شناختی که در بین دانشجویان وجود دارد، ایشان را فردی دلسوز و علاقه‌مند به این مرز و بوم دانسته و حضور ایشان در بین هیئت‌علمی این دانشکده از افتخارات این دانشگاه محسوب می‌شود.

مدارج علمی ایشان از ابتدای جوانی و کسب مدال جهانی المپیاد کامپیوتر در سال ۱۳۷۹ و انتشار مقالات متعدد علمی در سال‌های متمادی و در نشریات معتبر دنیا، بر کسی پوشیده نیست. علاوه بر این، فعالیت‌های ایشان در زمینه عدالت آموزشی و برگزاری دوره‌های رایگان برای دانش‌آموزان و دانشجویان، اثباتی بر دلسوزی ایشان برای «ایران» و تلاش بر پیشرفت همه‌جانبه جامعه علمی کشور است.

میان استاد و دانشجو همواره رابطه تعلیم و تعلم حاکم است ولی در این بین هستند کسانی چون دکتر شریفی زارچی که بالاتر رفته و در نقش پدر همواره حامی و دلسوز دانشجویان بوده‌اند. از این رو دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، کماکان ایشان را استاد و پدری دلسوز برای دانشگاه می‌دانند.

بدیهی‌ است که اعتبار دانشگاه‌ها در دنیا بر دو پایه اساتید و دانشجویان آن دانشگاه استوار است. حذف اساتید خبره و دلسوز از جامعه دانشگاهی، علاوه بر آسیب مستقیم به پایه اساتید، موجب دلسردی دانشجویان و تشویق آنان به مهاجرت نیز می‌شود. در این بحبوحه که موج عظیمی از مهاجرت اساتید به چشم می‌خورد، حضور فعال دکتر شریفی زارچی و خدمات صادقانه ایشان به فضای علمی کشور و دعوت دانشجویان برای ماندن در این سرزمین و ادای وظیفه به میهن‌شان، ما را به این فکر وا می‌دارد که آیا این طرز برخورد، این روحیه را در ایشان و در سایر دلسوزان به کشور سرکوب نمی‌کند؟

چگونه می‌شود در زمانی که کشور ما تشنه تزریق علم و پیشرفت است، با نخبه‌های خود اینگونه رفتار کنیم؟ کسانی که مانده‌اند و خدمت می‌کنند را برنجانیم و آن‌ها را دلسرد کنیم.

از وظایف همه‌ی ما این است که بکوشیم تا همه بتوانند با ثبات و آرامش به فضای علمی کشور کمک کنند ولی آنچه که در حال وقوع است خلاف این مساله را به همراه دارد و ذهن و فکر دانشجو را مخدوش و مکدر می‌کند.

در روزگارانی که اکثر کشورهای دنیا مشغول به تشویق نخبگان خود و نخبه‌پروری و تلاش برای استفاده از استعداد آن‌ها در زمینه رشد کشور هستند، کمترین خواسته جامعه علمی کشور حفظ امثال دکتر شریفی زارچی در بدنه علمی کشور و تکریم ایشان به جهت تلاش‌هایشان در زمینه رشد علم و دانش، در ایران و جهان است.

با سپاس

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا