روزنامه جمهوری اسلامی: اگر روش رسانه ملی معتدل بود و سراغ گاندوسازی نمی رفت،الان وضعش این نبود
روزنامه جمهوری اسلامی در دی 401 نوشت:روش انتقادی داشتن را برای رسانه ملی و تمام رسانهها لازم میدانیم ولی با دو شرط. اول اینکه انتقادها منصفانه باشند و دیگر اینکه با تبعیض همراه نباشند.
انتظار برخورداری رسانه ملی از این دو ویژگی بیش از سایر رسانههاست. زیرا رسانه ملی متعلق به عموم است و از بیتالمال ارتزاق میکند و نباید یکطرفه عمل نماید.
تمام دولتها باید برای رسانه ملی یکسان باشند، از همه به میزان لازم حمایت کند و هر جا نیاز به انتقاد وجود دارد با رعایت همان دو شرط اقدام به انتقاد نماید. اگر این روش معتدلانه را رسانه ملی در برخورد با موضوعات مهمی از قبیل برجام، افایتیاف و سیاست خارجی کشورمان رعایت میکرد و به اموری از قبیل «گاندو»سازی و وارونه جلوه دادن واقعیتها در چنین موضوعاتی رویآور نمیشد، اکنون کشور ما اینهمه در محاصره تحریمها نبود و مدیریت کشور دچار این توهم نبود که برای تحریمها جایگاهی در پدید آمدن مشکلات اقتصادی قائل نباشد.
انتهای پیام
مگر برنامه ها و اهداف صدا و سیما را رئیس سازمان ترسیم میکند که به ایشان نصیحت کنیم. چاره این سازمان خصوصی سازیست و بس و صد البته در کشور ما هیچ امیدی به آن هم نیست چراکه این سازمان در گرو تندرهای اقلیت است ..
بله رسانه ملی متعلق به این مردم است و حق دارند که بدانند در هر دولتی چه اتفاقاتی رخ میدهد،اینکه فقط اکتفا کنیم به یک دولت، خیلی بی انصافی است تورم و تحریم از کدام دولت شروع شده یک بازنگری به گذشته برای تهیه کنندگان و کارگردانهایی که قصد دارند با ساختن یک فیلم مردم را آگاه کنند کاملا ضروری میباشد،،