بیانیه‌ی ناطق نوری درباره‌ی «جنایت» اسرائیل در غزه

حجت‌الاسلام ناطق نوری، از چهره‌های شاخص جریان میانه‌رو و رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کرد:

به‌گزارش انصاف نیوز، متن کامل این بیانیه در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

جنایت سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن ملت مظلوم فلسطین، بار دیگر غمی جانکاه بر دل انسانهای شریف جهان قرار داد و خاطره سیاه ظالمان تاریخ از فرعون و نمرود تا چنگیز و هیتلر را در اذهان جهانیان زنده کرد.
این نسل کشی انزجار آمیز صهیونیست ها که بوی تعفن آن جهانی را فراگرفته است، در حافظه ی ملت های با شرافت جهان، برای همیشه باقی خواهد ماند.

قتل عام بی رحمانه مردم غیر نظامی و بی پناه فلسطین و ویران نمودن خانه و کاشانه و حتی بیمارستان، آنهم با سلاح های غیر متعارف جنگی، دست کم دو پیام روشن و غیر قابل انکار دارد، اول اینکه این رژیم پلید، به هیچیک از اصول اخلاقی، قواعد بشری و کنوانسیون های بین المللی پایبند نیست دوم اینکه ساز و کار های بوجود آمده پس از جنگ جهانی دوم همچون شورای امنیت سازمان ملل متحد، در خوشبینانه ترین حالت، نظام‌هایی پوشالی، بی خاصیت و بی معنا برای بشریتند و تنها ابزاری هستند در دست قدرت‌های بزرگ جهان و مدعیان دروغین حقوق بشر، برای تامین منافع خود و لاغیر.

تردیدی ندارم که این ظلم فاحش در پیشگاه خدای بزرگ و در نظام عادلانه ی او بی پاسخ نخواهد ماند و عزم راسخ فلسطینیان مظلوم و آه کودکان بی پناه آن دیار، برغم سکوت مرگبار حکومت‌های تهی از اخلاق و معنای جهان ، لکه ننگ نظام آپارتایدصهیونیستی را چون دستمال کثیفی آلوده به ستم، به زباله دان تاریخ خواهند افکند. ان‌شاءالله.
علی اکبر ناطق نوری

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *