ایران، کشوری سرشار از مدیران بی صلاحیت!
مهدی یزدانیان در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز نوشت:
به عنوان شهروندی کنشگر در عرصه اجتماعی، احساس می کنم جامعه به سمت و سویی هدایت می شود که حتی نخبگانش برای به خطر نیفتادن معیشت، باید خودسانسوری کنند و این مسئله با اهداف انقلاب اسلامی کاملا مغایر است.
۱- ایران، کشوری که حتی وزرا و وکلای مردم صلاحیت ندارند.
۲- ایران کشوری که حتی در عرصه هنر، آثار هنرمندان قبل از عرضه به جامعه باید تایید صلاحیت و مصلحت شود.
۳- ایران کشوری شیعه که برخی واعظان برای توجیه بی عدالتی های موجود، حاضرند چهره مقدس امام علی را ذبح کنند و با وقاحت بگویند در حکومت امام علی هم اختلاس بود. از ایشان سوال می شود آیا در حکومت امام علی ابزار نقنینی و تربیتی و نظارتی جامعه مدرن (مجلس آزاد) وجود داشت؟!
۴- ایران، کشوری که مرحوم مدرس را الگو معرفی می کنند. ولی نمی گویند که مدرس در حکومت رضاخان قلدر، می توانست وکیل الرعایه شود و در جمهوری اسلامی ثمره خون هزاران شهید، رزمندگانش اجازه وکالت مردم را ندارند.
۵- ایران، کشوری که وزیر اطلاعات و امنیتش، برای مجلس و وکالت مردم صلاحیت ندارد. با اینکه ۸ سال مسئول حساس ترین وزارت خانه بوده است.
۶- ایران، کشوری که عالیترین مقام نظام بر مشارکت گسترده تاکید ویژه دارد و تنور انتخاباتش توسط مدعیان نگهبانی از قانون اساسی، سرد و سردتر می شود.
۷- ایران، کشوری که تئوریسین انقلاب اسلامی شهید مطهری، رای آزاد مردم را سبب بلوغ سیاسی جامعه معرفی می کند
ولی سخنش تاریخ مصرف داشته و امروز صلاحیت و مصلحت ندارد.
۸- ایران، کشوری که بنیانگذار نظام، از آزادی کمونیست ها فرمود، ولی به مردم شیعه هم اعتمادی نیست.
۹- ایران کشوری که در مخالفت با رستاخیز شاه پهلوی و تک حزبی و فضای بسته سیاسی به جمهوری اسلامی رای داد و در حال حاضر به سمت خالص سازی و تک حزبی می رود.
۱۰- ایران کشوری که اگر برای اصلاح ساختار سیاسی اش، اقدامی صورت نگیرد، تمدنی به ضعف خواهد رفت.
۱۱-ایران، کشوری که آخرین امیدش به رهبر نظام است که انشاءالله با استفاده از قدرت سیاسی و دینی، اسباب ناامیدی اجتماع را برطرف سازد و زمینه رشد و اعتلای شعارهای اصیل انقلاب را فراهم سازد.
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، سازندگی، توسعه، پیشرفت، اخلاق و ایمان و هر فضیلتی که بهای آن، خون شهیدان است.
انتهای پیام