برادران روزچنگ در سریال هفت سر اژدها | سایت اصولگرا: به جای زندان به آمریکا رفتند!

سایت اصولگرای بولتن نیوز در متنی با عنوان ” نوشت:

عبدالله چنگک و برادران او در سریال هفت سر اژدها افرادی وابسته به سلطان‌خواه (نماد فساد) هستند که با استفاده از رانت وی با بانک مرکزی همکاری کرده و درواقع در بازار ارزی کشور اخلال ایجاد می‌کنند. 

عبدالله چنگک؛ مالک کارخانه نوشابه در واقع همان «یدالله روزچنگ» مالک برند معروف نوشیدنی […] است که برخی گفته‌اند او شاگرد نانوایی و راننده تاکسی بوده که سال ۱۳۷۹ برای کار از کردستان به تهران می‌آید.

برادران روزچنگ پس از اخلال ارزی در کشور دستگیر شده و یدالله روزچنگ ۲۰ سال حبس، رد مال و دو سال محرومیت از خدمات دولتی محکوم می‌شود. لقمان روزچنگ به اتهام مشارکت و اخلال در نظام اقتصادی ۲۰ سال حبس، رد مال و دو سال محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده و انور روزچنگ به اتهام مشارکت در تحصیل مال از طریق نامشروع و پرداخت رشوه به ۱۰ سال حبس و ضبط وجه رشوه محکوم می‌شوند.

به نقل از سخنگوی قوه قضائیه تمام اموال این افراد به ارزش ۱۸۱میلیارد تومان ضبط و مصادره شده است و هیچ‌گونه مجازات مالی از این افراد باقی نمانده و موارد اجرا در حال پیگیری است. 

برخی خبرها نیز از مرخصی این سه برادر در دوران کرونا و رفتن به آمریکا حکایت دارد!!

انتهای پیام

One comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. شما کافیه واکنش بی انصاف نیوز رو نسبت به این سریال ببینید

    فکر کنم سلطان خواه واقعی به بی انصاف نیوز گفته این هفت سر اژدها بدجور داره میسوزونه ، هرکاری داری تعطیل کن ۲۴ بچسب به تخریب این سریال
    البته با حق اضافه کاری و ناهار///

    بی انصاف نیوزی عزیز،آب رو بریز اونجا که میسوزه داداش ( :

    ۳۲
    ۴۲