ماجرای توقیف شدن جامهای پرسپولیس چه بود؟
در حالی که در ساعات اخیر شایعات دربارهی توقیف شدن جامهای پرسپولیس منتشر شده بود یکی از مدیران این باشگاه خبرهای منتشر شده در این باره را تکذیب کرد.
او اینطور استدلال کرد که این جامهای قهرمانی جزیی از اموال باشگاه نیست که امکان توقیف شدن داشته باشد.
صداوسیما اعلام کرد:
در پی انتشاری خبری مبنی بر توقیف جامهای قهرمانی باشگاه پرسپولیس به علت بدهی چند میلیاردی به یک شرکت، یکی از مدیران این باشگاه اعلام کرد چنین خبری صحت ندارد و جامهای قهرمانی در لیست اموال باشگاه نیست که بخواهند آنها را توقیف کنند.
این مدیر باشگاه پرسپولیس ضمن تایید شکایت یک شرکت از باشگاه به خاطر بدهی که از سالهای قبل و از مدیران پیشین باشگاه به جا مانده تاکید کرد: مدیران باشگاه به دنبال راه حلی برای پرداخت این بدهی هستند، البته اصل بدهی توسط رضا درویش پرداخت شده و به امید خدا با تامین اعتبار لازم، این مشکل هم برطرف میشود.
انتهای پیام