مورد عجیب گنگ علی ضیا

برنامه‌ی گنگ علی ضیا که به تازگی قسمت نخست آن پخش شده است در این روزها در فضای مجازی و رسانه‌های فارسی‌زبان داخلی و خارجی با واکنش‌های مختلفی مواجه شده است.

ماجرا از عذرخواهی متناقض شایع، نخستین میهمان این برنامه آغاز شد. او که خود از منتقدان رپ مجوزدار بود با حضور در این برنامه‌ی که به نوعی با مجوز تولید و پخش شده است با انتقاداتی مواجه شد که در نهایت با عذرخواهی او همراه شده بود.

اظهارات این خواننده‌ی رپ در این برنامه که گفته بود «اجازه دهند که بخوانیم» با انتقادات فراوانی همراه شد.

علاوه بر این موضوع پخش این برنامه با انتقاداتی از سوی خبرگزاری‌های اصولگرایی همچون تسنیم، فارس و دانشجو همراه شد و از طرف دیگر هم ایران‌اینترنشنال نیز منتقد این برنامه بوده است. بخش‌های خبری صداوسیما نیز به انتقاد از علی ضیا و برنامه‌اش پرداخته‌اند.

در شبکه‌های اجتماعی نیز کاربران با دیدگاه‌هایی که در دو سوی جریان‌های سیاسی و فرهنگی تعریف می‌شوند هم انتقاداتی را به علی ضیا، شایع و برنامه‌ی گنگ مطرح کرده‌اند.

در ساعات اخیر نیز شایعه‌ای درباره‌ی توقیف این برنامه‌ منتشر شده است که هنوز با تایید یا تکذیب نهادهای رسمی مواجه نشده است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا