توزیع ۱۲۰۰ تن کالای اساسی در کرمانشاه

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، از توزیع ۱۲۰۰ تن کالای اساسی در استان در راستای کنترل بازار خبر داد و گفت: برنج، روغن و مرغ در سطح استان به اندازه کافی موجود است.

به گزارش سایت طلوع کرمانشاه، سعید کریمی، با اشاره به اجرای طرح ساماندهی یارانه‌ها، اظهار کرد: اجرای این طرح ممکن است در ابتدا باعث ایجاد هیجان و دغدغه در بین مردم شود، اما هدف آن این است که یارانه‌های پرداختی از حلقه واردکننده نهاده‌ها به دست مردم برسد

او در توضیح افزایش قیمت‌ها کالاهای موجود در بازار، گفت: با حذف یارانه از حلقه‌های اول، قیمت واقعی به بازار وارد می‌شود و دولت یارانه را مستقیم به دهک‌های مختلف جامعه پرداخت می‌کند.

این قیمت‌ها با هدف کنترل بازار و تأمین نیاز مردم پایدار خواهد بود.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: افزایش قیمت در برخی اقلام مانند روغن طبیعی است و با توجه به حذف یارانه‌ها و ورود کالا با نرخ واقعی، مردم باید مطمئن باشند که یارانه‌ها مستقیم به آنها پرداخت خواهد شد. اجرای این طرح در گذشته در دولت‌های قبل مطرح بود اما شرایط تحریم و نوسانات ارزی باعث شد که اکنون زمان اجرای آن مناسب باشد.

او گفت: محصولات اساسی شامل ۱۵ قلم کالا هستند که شامل شیر، ماست، پنیر، تخم‌مرغ، روغن مایع، گوشت مرغ، گوشت قرمز، قند، شکر، برنج، ماکارونی، حبوبات، ماهی، میگو و گوشت بوقلمون می‌شوند.

کریمی اضافه کرد: بازار اقلام اساسی استان کاملاً تحت کنترل است و برنج، روغن، شکر و گوشت مرغ به اندازه کافی در دسترس مردم قرار دارد.

او افزود: از امروز بیش از ۱۲۰۰ تن کالای اساسی شامل برنج، روغن و مرغ منجمد در سراسر استان توزیع شده و با نظارت فرمانداران، عرضه این اقلام در سطح شهرستان‌ها ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا