دروغ آمدنیوز درباره هیات رییسه مجلس

آمدنیوز

رسانه‌ای به نام «آمدنیوز» که طبق آخرین تحلیل‌ها زیر نظر «میت» ترکیه فعالیت می‌کند، ادعای دروغ دیگری را این بار درباره‌ی انتخابات هیات رییسه‌ی مجلس مطرح کرد.

به گزارش انصاف نیوز، آمدنیوز در این ادعا که عنوان «اختصاصی» بر آن گذاشته، مدعی شده یکی از علمای قم که به اصولگرایان نزدیک است، با سیدمحمد خاتمی و علی لاریجانی تماس گرفته و از آنها خواسته که یک نماینده‌ زن و یک نماینده‌ اهل سنت را از انتخابات هیات رییسه‌ خارج کنند و آنها هم چنین کاری را کرده‌اند!

تحلیلگران معتقدند که آمدنیوز با ادعاهایی از این دست، در پی تخریب حامیان دولت است.

این رسانه که تقریبا همه‌ی نهادها و جریانات درون کشور را در یک سال اخیر تخریب کرده، به صورتی ویژه در انتخابات اخیر شوراها به تخریب لیست اصلاح طلبان پرداخته بود.

تجربه‌ی فهرست «آمدنیوز»

 

انتهای پیام

8 پاسخ به “دروغ آمدنیوز درباره هیات رییسه مجلس”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. ابوالفضل

    چی شده؟ تا دیروز که از آمدنیوز نقل قول می کردید

    ۷
    ۴
    1. admin

      هیچ وقت از آمدنیوز نقل قولی نکرده ایم

      ۴
      ۶
  2. حسام

    در عالم سیاست ایران هیچ چیزی بعید نیست ، بعدها مردم خود قضاوت می کنند

    ۹
    ۴
    1. حسام

      فقط یه سوال انصاف ، از کجا فهمیدید که دروغ میگه؟

      ۹
      ۲
  3. شهروند

    آخرین تحلیل‌ها زیر نظر «میت» ترکیه فعالیت می‌کند… !

    لطفا از اون تحلیل ها برای ما بذارین تا روشن بشیم!

    رسانه ای که شرایطی داره نیازی به سانسور و محافظه کاری نداره دلیلی نداره تنها به این خاطر منتسب به خارج بشه!

    ۹
    ۲
  4. محمد

    تخریب حامیان دولت. آمد نیوز بیشترین سهم را در تغییر نگرش بنده به سمت دولت داشت . آمد نیوز را فراجناحی و صادق میدونم . نمی دونم چرا الان که انتخابات تموم شده آمد نیوز از دید شما بدشده.

    ۱۰
    ۳
    1. سعید

      آمد نیوز خوشبختاته گرفتار پرده ی سانسور نیست اتفاقا یکی از دلایل رای بنده به دولت فعلی آمد نیوز بوده

      ۵
      ۲
  5. مرتضی

    انصاف حق دارد اخر مستمسکی هم باید باشد که بگوید ما هم می گوییم. راز بقا را که باید حفظ کرد.

    ۴
    ۲