محمد توسلی: اولویت حفظ تمامیت ارضی ایران است 

محمد توسلی

محمد توسلی، دبیر کل سابق نهضت آزادی در گفت‌وگو با انصاف نیوز در بعد از ظهر سه‌شنبه ۹ اسفند درباره‌ی حمله‌ی امروز اسرائیل و آمریکا به ایران، تأکید کرد که در شرایط تهدید امنیت ملی، حفظ تمامیت ارضی اولویت نخست ملت ایران است و مردم همانند گذشته در کنار کشور خواهند ایستاد.

آقای توسلی گفت: در شرایطی که امنیت ملی و تمامیت ارضی کشور در معرض تهدید قرار گیرد، ملت ایران همواره حفظ ایران را در اولویت قرار می‌دهد؛ حتی اگر نسبت به حاکمیت نقدهایی داشته باشد.

او با اشاره به روند مذاکرات پیشین گفت: مذاکرات در حال پیشرفت بود و به گفته برخی منابع، پیشنهادهای ارائه‌شده از سوی جمهوری اسلامی بخش عمده‌ای از خواسته‌های مطرح‌شده از سوی آمریکا، از جمله در موضوع هسته‌ای، را تأمین کرده بود و همچنین وزیر امور خارجه عمان نیز در مصاحبه‌ای رسانه‌ای به این موضوع اشاره کرده بود.

توسلی گفت: با وجود این روند، صبح امروز اسرائیل با همکاری آمریکا اقدام به حمله کرد. از نظر من، همان‌طور که در مقاطع پیشین شاهد بودیم، در شرایط تهدید خارجی مردم برای حفظ کشور در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.

او در پایان ابراز امیدواری کرد که در این شرایط خاص، همه جریان‌ها و گروه‌ها برای پاسداری از ایران و حفظ تمامیت ارضی کشور همدل و همراه باشند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *