هواشناسی: تاریکی تهران ناشی از ترکیب دود و ابرناکی است

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در سازمان هواشناسی کشور گفت: امروز شاهد وزش باد در تهران نخواهیم بود، اما از صبح فردا وزش باد می‌تواند به جابه‌جایی دود و روشن‌تر شدن هوا کمک کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از العالم، «صادق ضیاییان روز یکشنبه افزود: امروز و فردا سامانه بارشی در تهران فعال است و شاهد بارش معمولی باران در پایتخت خواهیم بود.

او گفت: اکنون در تهران شاهد ترکیب دود و ابر در آسمان هستیم و مناطقی که نزدیک تر به محل‌های آتش‌سوزی هستند، تاریکی هوا بیشتر احساس می شود.

ضیاییان ادامه داد: امروز شاهد وزش باد در تهران نخواهیم بود، اما از صبح فردا وزش باد می‌تواند به جابه‌جایی دود و روشن‌تر شدن هوا کمک کند.

او تصریح‌کرد: رفع شرایط فعلی و دود ایجاد شده، مستلزم اطفای حریق در مناطق مورد هدف قرار گرفته است و باید منشا دود از بین برود.

به دنبال حمله موشکی شب گذشته رژیم صهیونیستی و آمریکا به مخازن سوخت در البرز و تهران، شرکت ملی پالایش و پخش اعلام کرد: تعدادی از انبارهای نفت در استان‌های تهران و البرز مورد حمله موشکی قرار گرفتند و در حال حاضر تیم‌های آتش‌نشانی مشغول مهار و اطفای حریق هستند.»

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *