ادعای آمریکا درباره‌ی علت حمله به پل ب-۱ کرج

خبرگزاری فارس نوشت:

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از یک مقام آمریکایی خبر داد که ارتش آمریکا روز پنجشنبه دو حمله به پل B1 بین تهران و کرج انجام داد.


این مقام آمریکایی گفت هدف قرار دادن پل به منظور قطع راه‌های ارتباطی برای استقرار موشک‌ها و پهپادها صورت گرفته است.


این ادعا در حالی مطرح می‌شود که پل B1 هنوز افتتاح نشده و عملیات تکمیل این شاهکار مهندسی جهان در حال انجام بود.


«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی گفت که بزرگترین پل در ایران در حال فرو ریختن بوده و دیگر مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.


وی در ادامه سخنانش گفت: «وقت آن است که ایران قبل از اینکه خیلی دیر شود و قبل از اینکه چیزی از آنچه می‌تواند هنوز یک کشور بزرگ شود باقی بماند، به توافق برسد».


عصر امروز دشمن آمریکایی صهیونی دوبار پل B1 در کرج را هدف حملات خود قرار داد.

انتهای پیام

One comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام ودرود لطفا با زبان های زنده دنیا نشر دهید و از جنایات وحشی های آمریکایی و اسرائیلی پرده بردارید.

    ۱
    ۱