الجزیره: منابع پاکستانی مشارکت تهران در دور جدید مذاکرات را تأیید می‌کنند

منابع پاکستانی مشارکت هیئت ایرانی در مذاکرات را تأیید کردند، همزمان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ، تمایل خود را برای دیدار با رهبران ارشد ایران ابراز کرد.

به گزارش انصاف نیوز به نقل از الجزیره، آتش‌بس دو هفته‌ای بین ایران و ایالات متحده به زودی پایان می‌یابد و انتظار می‌رود نمایندگان ایالات متحده به زودی برای مذاکره با ایران وارد اسلام‌آباد شوند، در حالی که تهران هنوز اعلام نکرده است که آیا هیئتی را به آنجا اعزام خواهد کرد یا خیر.

خبرنگار الجزیره در پاکستان به نقل از منابعی گزارش داد که یک هواپیمای آمریکایی به منظور ایجاد مقدمات، در پایگاه نظامی نورخان در اسلام آباد، فرود آمده است و در انتظار ورود یک هیئت آمریکایی به پایتخت پاکستان برای شرکت در مذاکرات صلح با ایران است.

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، با تأکید بر اینکه «جنگ به نفع هیچ‌کس نخواهد بود»، بر لزوم توسل به همه ابزارهای دیپلماتیک و منطقی برای کاهش تنش‌ها تأکید کرد.

پزشکیان افزود که محاصره دریایی کشورش توسط آمریکا نشان می‌دهد که واشنگتن به سمت «تکرار الگوهای خیانتِ دیپلماتیک» حرکت می‌کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *