احمد کرمی، استاندار استان ایلام در پاسخ به این سوال خبرنگار انصاف نیوز که «چرا استان ایلام علیرغم ظرفیتهای متنوع و بسیار زیادی که در تولید و اشتغال دارد در شاخص فلاکت و آمار خودکشی جز استانهای پیشتاز است؟!» گفت که دلیل این تناقض را سرمایهگذاری ناکافی بخش خصوصی و زیرساختهای ناقص در این استان میدانست.
احمد کرمی، استاندار ایلام در گفتگو با انصاف نیوز همچنین از دیدارهایی گفت که او و سایر مسئولان استان ایلام با خانواده آسیبدیدگان اعتراضات دی ماه ۱۴۰۴ در شهرستان ملکشاهی و بیمارستان امام خمینی ایلام داشتهاند.
خبرنگار انصاف نیوز در سفر دو روزهی محمدجعفر قائمپناه، معاون اجرایی دولت چهاردهم، به استان ایلام همراه تیم او بود. انصاف نیوز گزارشی از پشت صحنه این سفر استانی تهیه کرده که در روزهای آینده منتشر میشود. این مصاحبه کوتاه با استاندار ایلام نیز در ساعات پایانی این سفر انجام شد.
انتهای پیام




