تجمع نمایندگان مقابل ساختمان مجلس لغو شد [+بیانیه]


پس از تشکیل جلسه امروز هیأت رئیسه مجلس و اعلام تشکیل جلسه علنی در هفته پس از تشییع رهبر شهید و شروع بکار بخش اداری و دفاتر نمایندگان، نمایندگانی که اعلام کرده بودند، فردا مقابل مجلس حضور پیدا خواهند کرد، بیانیه دوم خود را صادر کردند.

متن کامل این بیانیه به نقل از کانال حمید رسایی در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت مبعوث شده پرشور باوفا و باشرف ایران اسلامی

مطالبه‌گری صریح و انقلابی‌تان که با فریادهای شما در میدان‌ها طنین‌افکن شد، خادمان شما را بر آن داشت تا مصرانه موضوع برگزاری صحن علنی مجلس را پیگیری نماید و مطالبه به حق امام خامنه‌ای را در خصوص مجلس در تراز ملت مبعوث شده، محقق نماید.

پیگیری‌های فشرده و مستمر شما مردم و نمایندگان شما نهایتاً سبب شد تا هیأت رئیسه مجلس که همیشه در روز دیگری تشکیل جلسه می‌داد، امروز شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ تشکیل جلسه داده و اعلام نماید که جلسه صحن علنی مجلس، هفته پس از برگزاری تشییع قائد شهید امت برگزار می‌گردد. همچنین مطابق اعلام اعضای هیأت رئیسه دفاتر نمایندگان مستقر در مجلس و امور اداری مجلس در هفته جاری نیز فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

لذا اکنون که این دغدغه به حق و انقلابی مطالبه‌گرانه شما ملت مبعوث‌شده، محقق شده است و بستر فعالیت نمایندگان بر اساس اعلام رسمی سخنگوی هیأت رئیسه در دفاتر مستقر در مجلس فراهم گردیده و برگزاری صحن مجلس نیز در مصوبه مذکور تعیین تکلیف شده است، لذا خادمان شما فردا یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ برنامه حضور در مقابل مجلس و گفتگو با ولی نعمتان خود را موکول به عدم تحقق مصوبات امروز هیأت رئیسه محترم مجلس در زمان اعلام شده پس از تشییع پیکر مطهر امام شهید خواهند کرد و موارد ذیل جهت استحضار شما ملت عزیز اعلام می‌گردد و همچنان به پشتیبانی و حمایت شما نیازمندیم؛

۱) ما نمایندگان ملت، اجرای مصوبات امروز را به جد تا حصول نتیجه از هیأت رئیسه پیگیری خواهیم کرد و هفته پس از تشییع پیکر مطهر امام شهید در صحن مجلس شورای اسلامی حضور خواهیم یافت.

۲) نسبت به اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، جهت تنظیم اختیارات هیأت رئیسه به منظور جلوگیری از تکرار چنین حوادثی اقدام خواهیم کرد تا خرد جمعی، جایگزین اعمال اراده فردی شود.

۳) همه توان خود را جهت تحقق فرامین حضرت آیت الله سیدمجتبی امام خامنه‌ای که در پیام انقلابی ایشان به مجلس منعکس گردید، مصروف خواهیم داشت تا بتوانیم ضمن تمرکز بر اولویت‌های مهم کشور از جمله مباحث اقتصادی و معیشتی مردم و با نظارت مؤثر بر شروط حاکم بر تفاهم‌نامه پایان جنگ، حقوق به حق ملت مظلوم و مقتدر ایران و جبهه مقاومت را محقق سازیم و مجلس تراز انقلاب و ملت مبعوث شده شکل گیرد.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
خادمان ملت مبعوث‌ در مجلس

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *