نیمه دوم دیدار انگلیس و نروژ در مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ با همان نتیجه ۱-۱ آغاز شد؛ دیداری که از همان دقایق ابتدایی نیمه دوم، ریتمی پرسرعت و پرتنش داشت و هر دو تیم برای زدن گل برتری از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
دقیقه ۴۸: نروژ نخستین موقعیت جدی نیمه دوم را خلق کرد. ارسال از جناح راست با ضربه سر ارلینگ هالند همراه شد، اما توپ با اختلافی اندک از کنار دروازه جردن پیکفورد به بیرون رفت.
دقیقه ۵۶: نروژ حتی موفق شد دروازه انگلیس را باز کند، اما شادی این تیم چند ثانیه بیشتر دوام نداشت. داور پس از بررسی صحنه، گل توربیورن هگم را به دلیل خطای هالند در جریان حمله مردود اعلام کرد. این مهمترین اتفاق نیمه دوم تا آن لحظه بود.
دقیقه ۶۰ تا ۷۰: توماس توخل برای تغییر روند بازی دست به چند تعویض زد. ورود بوکایو ساکا، دجد اسپنس و مورگان راجرز، انرژی تازهای به خط حمله انگلیس بخشید و سهشیرها رفتهرفته مالکیت توپ را در اختیار گرفتند.
دقیقه ۷۳: انگلیس روی یک ضدحمله سریع تا آستانه گل دوم پیش رفت، اما واکنش بهموقع مدافعان نروژ مانع از باز شدن دروازه شد.
دقیقه ۷۹: مارتین اودگارد با یک پاس عمقی هالند را صاحب موقعیت کرد، اما خروج بهموقع پیکفورد اجازه نداد مهاجم نروژ ضربه نهایی را بزند.
دقیقه ۸۴: فشار انگلیس بیشتر شد و چند ارسال پیاپی روی دروازه نروژ، مدافعان این تیم را وادار به دفعهای متوالی کرد.
دقیقه ۸۸: بهترین فرصت انگلیس در دقایق پایانی رقم خورد. پس از پرس شدید دجد اسپنس روی دروازهبان نروژ، توپ در محوطه جریمه مقابل یکی از بازیکنان انگلیس قرار گرفت، اما ضربه نهایی با اختلافی اندک از کنار دروازه به بیرون رفت.
وقتهای تلفشده: دو تیم با احتیاط بیشتری بازی کردند و با وجود چند حمله نصفه و نیمه، هیچیک نتوانستند گل برتری را به ثمر برسانند. در نهایت داور با سوت پایان ۹۰ دقیقه، بازی را با تساوی ۱-۱ به وقتهای اضافه کشاند.
نیمه دوم این مسابقه بیشتر از آنکه شاهد گل باشد، صحنه نبردهای فیزیکی، تغییرات تاکتیکی و چند تصمیم مهم داوری بود.
نروژ یک گل مردود داشت و انگلیس نیز با تعویضهای هجومی خود بارها تا آستانه گل برتری پیش رفت، اما هیچکدام موفق به شکستن تساوی نشدند و سرنوشت صعود به نیمهنهایی به وقتهای اضافه کشیده شد.
انتهای پیام




