استاندار قزوین: «از هر برنامه‌ای برای افزایش نشاط اجتماعی حمایت می‌کنیم»

استاندار قزوین گفت: استانداری از هر برنامه‌ای که موجب افزایش نشاط اجتماعی شود حمایت می‌کند.

به گزارش سایت ولایت نیوز، استاندار قزوین که در نشست شورای ورزش استان سخن می‌گفت در واکنش به برگزاری برنامه‌های مختلف ورزشی در استان افزود: استانداری از هر برنامه‌ای که باعث افزایش نشاط اجتماعی شود حمایت می‌کند و باید از همه ظرفیت‌ها در این راه استفاده کنیم.

نوذری با اشاره به ثبت جهانی قلعه الموت نیز گفت: باید از ثبت جهانی قلعه الموت با قدمت ۱۲۰۰ ساله نیز برای معرفی قزوین استفاده کرد و ورزش ظرفیتی است که از آن می‌توان برای معرفی قزوین نهایت استفاده را برد.

وی تصریح کرد: هر کس که به قزوین سفر می‌کند، موقع برگشت می‌گوید من قزوین را به تمام دوستان و آشنایانم معرفی می‌کنم، این نشان می‌دهد که قزوین خوب معرفی نشده و باید این کار انجام شود.

استاندار قزوین همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات بین‌المللی شطرنج در قزوین در شهریورماه اظهار کرد: این کار، کار ارزشمندی است که در قزوین و روز قزوین برگزار می‌شود همه باید کمک و همکاری کنند چراکه کمک به ورزش کمک به توسعه کل استان استان است.

نوذری ادامه داد: اولویت اداره کل ورزش و جوانان در تکمیل پروژه‌های ورزشی باید پروژه‌های روی زمین مانده باشد، باید پروژه‌هایی که سال‌هاست روی زمین مانده را با کمک ارگان‌هایی مانند شهرداری‌ها جمع کنیم.

توسعه ورزش، همت همه ارگان‌ها را می‌طلبد

مدیر کل ورزش و جوانان استان نیز در این نشست گفت: توسعه ورزش قزوین، همکاری همه ارگان‌ها را می‌طلبد تا به جایگاه واقعی خود در کشور برسد .

مظفر علی‌شائی افزود: ورزش به عنوان یک سوپاپ اطمینان می‌تواند خوب عمل کنند و نشاط را در کشور حاکم کند، ورزش دومین میدانی است که می‌تواند توانمندی ما را به نمایش بگذارد و قزوین در این حوزه توانسته در کشور خودنمایی کند.

وی تصریح کرد: در نشست گذشته شورای ورزش استان مقرر شد که ستاد بازی‌های آسیایی تشکیل شود که این اتفاق افتاد و ما ورزشکاران را رصد کردیم و با تمهیدات صورت گرفته به هر ورزشکار ماهیانه ۲۰ میلیون کمک می‌کنیم و این کمک تا زمان اعزام ادامه خواهد داشت. ۱۵ ورزشکار در اردوهای تیم ملی داریم که آخر شهریور در ناگویا برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: در بحث ورزش همگانی و بحران‌های کم تحرکی، دانشگاه علوم پزشکی با صدا و سیما نشست‌های علمی دارد تا هشدارهای لازم به شهروندان در این خصوص داده شود. آموزش و پرورش هم از اول مهر کار خود را آغاز خواهد کرد .

مدیر کل دستگاه ورزش استان در ادامه گفت: در ۲۷ پارک در استان فعالیت ورزشی پارکی داشته‌ایم و این پایگاه‌ها همچنان فعال هستند ولی نیاز به ساماندهی داریم.

وی با اشاره به پروژه‌های در دست افتتاح اداره کل ورزش و جوانان نیز گفت: در بحث افتتاح پروژه‌ها در هفته دولت ۹ پروژه افتتاح خواهد شد که مجموعا۲۲۷۵۰ مترمربع به فضای ورزشی استان اضافه می‌شود.

علی‌شائی همچنین به برگزاری مسابقات بین‌المللی شطرنج جام قزوین همزمان با هفته قزوین در استان اشاره و اضافه کرد: مسابقات بین‌الملی شطرنج در قزوین با حضور ۵۰۰ ورزشکار و در مجموع با ۱۲۰۰ نفر از عوامل و ورزشکاران برگزار خواهد شد و ما می‌خواهیم جام قزوین را در تقویم فدراسیون جهانی بگنجانیم.

این مسئول با بیان اینکه این مسابقات به مدت ۷ روز در قزوین و احتمالا در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی برگزار می‌شود از آن به عنوان یک فرصت مغتنم برای معرفی هر چه بیشتر قزوین یاد کرد .

وی همچنین از برگزاری همایش پیاده‌روی در قزوین با حضور شبکه سه به مناسبت روز قزوین خبر داد.

گفتنی است در پایان این نشست، از جمعی از قهرمانان فراملی استان که توانسته بودند در مسابقات مختلف برای قزوین مدال‌آوری کنند با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *