جنبش ضد لگ در اینستاگرام فارسی

تولید و انتشار محتوا درباره نوع پوشش زنان در شهرهای بزرگ و به ویژه مناطق خاصی از تهران وارد مرحله تازه‌‌ی «جنبش ضد لگ» شده است.

بررسی‌های خبرنگار انصاف نیوز نشان می‌دهد در هفته‌های اخیر چندین و چند محتوا با موضوع شلوارهای زنانه موسوم به لگ در اینستاگرام فارسی، در ابعاد وسیع هم‌رسانی شده است.

در این نوع محتوا، تاکید می‌شود که پوشیدن لگ با خوش‌تیپی منافات دارد، لگ مناسب موقعیت‌هایی مانند باشگاه یا رویدادهای ورزشی است و آن‌هایی که در خرید، دیدارهای دوستانه، دورهمی و میهمانی و… از این نوع شلوار استفاده می‌کنند، با اصول زیباشناسی لباس آشنا نیستند.

هم‌زمانی و هم‌رسانی وسیع این محتواها با برخی اعتراضات جسته گریخته به وضعیت حجاب، ممکن است تصادفی نباشد.

به بیان دیگر، با وجود هم‌زبانی با برخی منتقدان وضعیت حجاب، این احتمال وجود دارد که تبلیغ سوء درباره لگ با هدف ترویج نوع دیگری از لباس‌های زنانه تابستانی طراحی شده است.

آن‌چه جنبش ضدلگ را از یک واکنش طبیعی به تحولات اجتماعی یا انگاره خودایمنی اجتماعی دور می‌کند، تعداد زیاد تولید و وایرال شدن آن است که از همان الگوی برجسته‌سازی غیرطبیعی و تعمدی پوشش اختیاری زنان در شبکه‌های اجتماعی تعبیت می‌کند.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *