پخش رازی رسما سهام‌دار شرکت نفت ستاره خلیج فارس شد

شرکت پخش رازی اعلام کرد در پی تسویه کامل، قرارداد خرید سهام خرد شرکت نفت ستاره خلیج فارس به امضای طرفین رسیده و این شرکت رسما سهام‌دار پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس شده است.

نماد بورسی درازی مبلغ ۴۷.۵۰۱.۰۰۸ میلیون ریال یا به عبارت دیگر ۴هزار و ۷۵۰میلیارد و ۱۰۰میلیون و ۸۰۰هزار تومان برای خرید سهام خرد شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس پرداخته است.

با پرداخت این رقم، قرارداد واگذاری سهام به امضای طرفین رسیده و نسخه‌ای از آن در سامانه کدال بارگذاری شده است.

بر طبق اعلام پخش رازی، از کل رقم معامله ۸۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت طرح و توسعه آینده پویا پرداخت و مقرر شده این بدهی ظرف مدت سه ماه بازپرداخت شود.

پیش‌تر اعلام سازمان خصوصی‌سازی درباره برنده‌شدن پخش رازی در مزایده فروش ۰/۶۰۹ (۶۰۹هزارم) درصد سهام شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس پرسش‌هایی درباره اهلیت خریدار به وجود آورده بود که به نظر می‌رسد با امضای این قرارداد، فروشنده بر حواشی غلبه یافته است.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *