طلای سرقتی به صاحبش برگشت

جانشین انتظامی شهرستان “بیرجند” از دستگیری سارق منزل طلاجات و کشف طلاهای سرقت شده به ارزش ۲۷ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سایت نگاه خراسان جنوبی، سرهنگ حسین تقی زاده اظهار داشت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت طلا از منزل ، بررسی جهت شناسایی و دستگیری سارق به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران تجسس ” کلانتری ۱۱″ شهرستان بیرجند با انجام بررسی های میدانی، اشرافیت اطلاعاتی و انجام اقدامات پلیسی موفق شدند سارق را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی طی عملیاتی سارق را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

جانشین انتظامی شهرستان بیرجند با اشاره به اینکه متهم در بازجویی های پلیسی به سرقت طلا از منزل اعتراف و طلاهای مسروقه به مالباخته تحویل داده شد؛ خاطرنشان کرد: ارزش طلاهای سرقت شده ۲۷ میلیارد ریال برآورد شده است که در این خصوص متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ تقی زاده تصریح کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس بوده و در این خصوص پلیس قاطعانه با مجرمان و مخلان نظم و امنیت در جامعه برخورد می کند لذا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق تماس با شماره۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *