«نرخ سرویس مدارس در کرمانشاه زودتر تعیین شود»

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده کرمانشاه خواستار تعیین تکلیف هرچه زودتر نرخ سرویس مدارس در کرمانشاه شد.

به گزارش سایت طلوع کرمانشاه، وحید درکه، با بیان اینکه در برخی سال‌های اخیر تاخیر در تعیین نرخ مصوب سرویس مدارس در کرمانشاه مشکلات فراوانی را برای خانواده دانش‌آموزان ایجاد کرده، گفت: زمان مناسب برای تعیین نرخ سرویس مدارس حداکثر تا پایین شهریور است، اما در سال‌های اخیر تصویب نرخ سرویس مدارس گاهی با چند ماه تاخیر انجام شده است.

وی این روند را باعث سردرگمی خانواده‌ها و حتی رانندگان سرویس مدارس دانست و خاطرنشان کرد: در برخی موارد به دلیل مشخص نبودن تعرفه مصوب، هزینه‌های مازاد به خانواده دانش‌آموزان تحمیل می‌شود و زمینه برخی تخلفات احتمالی نیز فراهم می‌شود.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده کرمانشاه افزود: به علاوه در شرایط اقتصادی فعلی بسیار ضروری است که نرخ سرویس مدارس تعیین شود تا هم خانواده‌ها بتوانند تصمیم بگیرند که آیا قصد انتخاب سرویس برای فرزندان خود را دارند یا نه و هم رانندگان بتوانند انتخاب کنند که درآمد حاصل از سرویس مدرسه برای آنها صرفه اقتصادی دارد، یا نه؟

درکه گفت: اکنون که شورای شهر در کرمانشاه فعالیت ندارد، لازم است مراجع جایگزین از جمله شهرداری پای کار آمده و با همراهی سایر بخش‌ها هرچه زودتر تعرفه سرویس مدارس را تا قبل از شروع سال تحصیلی تعیین کنند.

وی در ادامه به مشکلاتی که هر سال در زمینه روپوش مدارس رخ می‌دهد نیز اشاره کرد و گفت: اگرچه انتخاب روپوش مشابه برای دانش‌آموزان با هدف متحدالشکل بودن پوشش در مدارس گاهی اجرایی می‌شود، اما هیچ اجبار و الزام قانونی در این خصوص وجود ندارد.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده کرمانشاه با بیان اینکه در شرایط اقتصادی کنونی نباید هیچ فشاری بابت تهیه روپوش مدرسه به دانش‌آموزان و خانواده‌ها تحمیل شود، تاکید کرد: شاید دانش‌آموزانی بخواهند روپوش سال گذشته خود را برای امسال هم استفاده کنند و نباید ملزم به خرید روپوش جدید شوند.

درکه اظهار کرد: اگر دانش‌آموزان قصد تهیه روپوش هم داشته باشند نباید مجبور شوند از کارگاه یا فروشگاه خاصی روپوش تهیه کند. نوع روپوش، جنس آن و محل تهیه روپوش باید به اختیار خود دانش‌آموزان و خانواده‌ها باشد.

وی همچنین هرگونه انحصار برای تهیه پوشش مدارس در کارگاه‌های تولیدی را نیز تخلف دانست و یادآور شد: باید شرایط بگونه‌ای باشد که همه کارگاه‌ها و تولیدی‌ها بتوانند در زمینه تهیه پوشش مدارس فعالیت کنند.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده کرمانشاه از خانواده‌ها خواست چنانچه هرگونه اجبار در تهیه روپوش مدرسه و یا انحصار در خرید روپوش از فروشگاه یا تولیدی خاصی را مشاهده کردند، موضوع را با سامانه ۱۲۴ و یا مراجعه حضوری به بخش رسیدگی به شکایات صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه گزارش کنند تا به آن رسیدگی شود.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *