ترامپ یک امتیاز بزرگ به روسیه داد!

انتخاب: وزارت خزانه‌داری آمریکا می گوید که مجوزی موقت را به‌طور فوری صادر می‌کنیم که به روسیه اجازه می‌دهد گازوئیل خود را به بازارهای جهانی عرضه کند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که به دستور دونالد ترامپ، مجوزی موقت را به‌طور فوری صادر می‌کند که به روسیه اجازه می‌دهد گازوئیل خود را به بازارهای جهانی عرضه کند.

گفتنی است که پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در تروث سوشال نوشت: من به‌تازگی گفت‌وگویی بسیار موفقیت‌آمیز با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، به پایان رساندم که در جریان آن توافق شد روسیه بلافاصله بیش از ۳۰۰ هزار تن گازوئیل به بازار آمریکا و بازار جهانی عرضه کند؛ ۵۰۰ هزار تن دیگر نیز در طول ماه نوامبر و یک میلیون تن دیگر بلافاصله پس از آن تأمین خواهد شد. علاوه بر این، با توجه به وضعیت پالایشگاه‌های گازوئیل، این کشور در مدت‌زمان کوتاهی پس از آن، ۳ میلیون تن گازوئیل تحویل خواهد داد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *