نخستین جشنواره «از مزرعه تا صنعت» در هیدج زنجان برگزار می‌شود

شهردار هیدج گفت: نخستین جشنواره «از مزرعه تا صنعت» با هدف معرفی ظرفیت‌های تولیدی، صنعتی و کشاورزی هیدج و حمایت از تولیدکنندگان بومی، از ۲۵ تا ۳۰ مهرماه در مجتمع لاله این شهر برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ علیرضا کاظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های متنوع تولیدی و اقتصادی شهر هیدج، گفت: این شهر با برخورداری از پیشینه‌ای ارزشمند در حوزه تولید و صنعت، از قابلیت‌های قابل‌توجهی برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال برخوردار است و برگزاری جشنواره «از مزرعه تا صنعت» فرصت مناسبی برای معرفی این ظرفیت‌ها به شهروندان، گردشگران و فعالان اقتصادی فراهم می‌کند.

وی با اشاره به جایگاه هیدج در تولید کفش و صنعت بوجاری حبوبات افزود: هیدج یکی از قطب‌های مهم این حوزه‌ها در کشور به شمار می‌رود و در کنار توانمندی‌های صنعتی، از ظرفیت‌های کشاورزی و صنایع‌دستی نیز برخوردار است. معرفی این قابلیت‌ها در قالب یک رویداد مشترک می‌تواند به شناساندن بهتر توان تولیدی شهر و افزایش توجه به محصولات بومی کمک کند.

شهردار هیدج با تأکید بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره، فراهم‌کردن بستری برای معرفی محصولات، تبادل تجربه و ایجاد ارتباط میان بخش‌های مختلف تولید و بازار مصرف است. حضور فعالان اقتصادی در کنار یکدیگر می‌تواند زمینه شناسایی فرصت‌های همکاری و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های موجود را فراهم کند.

کاظمی ادامه داد: توسعه اقتصادی شهرها نیازمند شناخت دقیق توانمندی‌های محلی، معرفی مؤثر محصولات و ایجاد زمینه مناسب برای ارتباط تولیدکنندگان با بازار است. جشنواره «از مزرعه تا صنعت» نیز با گردهم‌آوردن بخش‌های مختلف تولیدی، صنعتی، کشاورزی و صنایع‌دستی، می‌تواند گامی در مسیر معرفی ظرفیت‌های اقتصادی هیدج و تقویت جایگاه تولیدکنندگان بومی باشد.

وی با اشاره به نقش تولید و کارآفرینی در ایجاد اشتغال پایدار بیان کرد: معرفی فرصت‌های اقتصادی و توانمندی‌های منطقه می‌تواند زمینه آشنایی بیشتر مردم، به‌ویژه نسل جوان، با فعالیت‌های تولیدی و فرصت‌های کارآفرینی را فراهم کند. حمایت از تولیدکنندگان و شناساندن ظرفیت‌های اشتغال‌زایی نیز از جمله موضوعاتی است که در برگزاری چنین رویدادهایی مورد توجه قرار دارد.

شهردار هیدج با اشاره به اهمیت معرفی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی خاطرنشان کرد: صنایع‌دستی بخشی از هویت فرهنگی هر منطقه را تشکیل می‌دهد و عرضه آثار هنرمندان در کنار محصولات کشاورزی و صنعتی، فرصت مناسبی برای معرفی این هنرها و افزایش شناخت عمومی از ظرفیت‌های فرهنگی شهر است.

کاظمی همچنین با تأکید بر پیوند میان ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری گفت: معرفی مناسب توانمندی‌های تولیدی و فرهنگی هیدج می‌تواند به شناساندن هویت این شهر و جلب توجه بیشتر بازدیدکنندگان و فعالان اقتصادی کمک کند. برگزاری جشنواره‌هایی از این دست، زمینه‌ای برای نمایش بخشی از دستاوردهای بومی و تقویت ارتباط میان اقتصاد محلی و گردشگری فراهم می‌کند.

وی در پایان از شهروندان، علاقه‌مندان و فعالان اقتصادی برای بازدید از این رویداد دعوت کرد و گفت: نخستین جشنواره «از مزرعه تا صنعت» از ۲۵ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۵ در مجتمع لاله شهر هیدج برگزار می‌شود و بازدیدکنندگان می‌توانند با بخشی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی، صنعتی، کشاورزی و صنایع‌دستی این شهر آشنا شوند.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *