تنگه هرمز به‌طور کامل در اختیار ایران است

رضایی کوچی، رییس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آخرین وضعیت تردد در تنگه هرمز تاکید کرد: تنگه هرمز کاملاً در اختیار ایران است. در مقطعی ترددهایی در بخش جنوبی این تنگه وجود داشت که آن هم به صفر رسیده است. 

وی ادامه داد: هرچه جلوتر می‌رویم، تسلط ایران بر این مسیر بیشتر می‌شود و به‌زودی و در روزهای آینده شاهد افزایش سرعت رشد قیمت نفت خواهیم بود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: اگر در مقاطعی ایراداتی وجود داشت و دشمن با استفاده از ترفندهایی امکان عبور پیدا می‌کرد، آن موارد هم متوقف شده است. امروز هیچ ترددی در تنگه هرمز انجام نمی‌شود و عبور از این مسیر صرفاً با مجوز ایران امکان‌پذیر است. حرف‌های ترامپ درباره عبور از تنگه هرمز کاملا جنبه تبلیغاتی و مصرف داخلی دارد و در حال حاضر تردد در تنگه هرمز به‌طور کامل متوقف شده است.

وی همچنین درباره سخت تر شدن محاصره ایران به ویژه جنوب کشور افزود: با وجود محدودیت‌هایی که برای عبور نفتکش‌ها از مسیر جنوبی اعمال شده، تأمین کالا از همین مسیر در حال انجام است و در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد.

رضایی کوچی گفت: ایران علاوه بر مسیر جنوب، از مرزهای زمینی و مسیرهای شمالی نیز برای تأمین کالا استفاده می‌کند. باید توجه داشته باشیم که کشور ما پهناور است و با وجود فشارها و محدودیت‌های موجود، با طراحی و مدیریت مناسب می‌توان نیازهای کشور را تأمین کرد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *