اعتراض در هامبورگ|۱۳۰ مامور پلیس مجروح شدند

هم‌زمان با آغاز نشست سران کشورهای گروه ۲۰ در هامبورگ اعتراضات مردمی و سندیکایی نیز گسترده‌تر شده و در درگیری‌های پیش آمده علاوه بر ده‌ها معترض، تاکنون ۱۳۰ پلیس نیز زخمی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، به گزارش رسانه‌های محلی آلمان، دست‌کم ۱۳۰ مامور پلیس با تداوم اعتراضات در سراسر هامبورگ هم‌زمان با برگزاری نشست سران کشورهای گروه ۲۰ در این شهر زخمی شده‌اند.

به نوشته روزنامه ولت، ۱۲ تن از این ماموران به دلیل شدت آسیب وارد شده مجبور به ترک محل خدمت خود شده‌اند.

این در حالی است که پلیس هامبورگ روز گذشته اعلام کرد، در مجموع ۱۳ هزار و ۹۷۰ تن از مردم این شهر به منظور برگزاری تظاهرات اعتراضاتی ضد گروه ۲۰ در مناطق مختلف هامبورگ تجمع کرده‌اند.

سران کشورهای گروه ۲۰ به عنوان قدرتمندترین اقتصادهای جهان به منظور برگزاری بیستمین نشست سالانه خود در هامبورگ آلمان گرد هم آمده‌اند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا