خرید تور تابستان

«برای صداوسیما دستاوردهای آستان قدس مهمتر از دولت است»

علی تاجر نیا، عضو حزب اتحاد ملت تصریح کرد: انتظار رفتار یکسان و عادلانه از صداوسیما در مورد ارکان مختلف حاکمیت و جریان‌های سیاسی بیهوده است. صداوسیما کاملاً در جهت‌گیری‌های سیاسی و حتی میزان پوشش اخبار ارکان و نهادهای مختلف نظام به‌صورت تبعیض‌آمیز عمل می‌کند و حتی از اینکه او را متهم به یک جناح سیاسی کنند، ابایی ندارد.

علی تاجرنیا، عضو حزب اتحاد ملت در گفت‌وگو با رویداد۲۴ در رابطه با رفتار صداوسیما با دولت‌ها گفت: انتظار رفتار یکسان و عادلانه از صداوسیما در مورد ارکان مختلف حاکمیت و جریان‌های سیاسی بیهوده است. صداوسیما کاملاً در جهت‌گیری‌های سیاسی و حتی میزان پوشش اخبار ارکان و نهادهای مختلف نظام به‌صورت تبعیض‌آمیز عمل می‌کند و حتی از اینکه او را متهم به یک جناح سیاسی کنند، ابایی ندارد.

وی در ادامه اضافه کرد: اخیراً شاهد بودیم که در شبکه‌های مختلف صداوسیما شوراهای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری تعیین شدند و نزدیک به 70 یا 80 نفر به این شوراها ورود پیدا کردند که در بین این افراد یک نفراز بین جریانات سیاسی اصلاح‌طلب یا حتی اعتدالی هم وجود ندارد و تمام آن‌ها درواقع از یک جریان سیاسی خاص بودند.

این عضو حزب اتحاد ملت در این رابطه یادآور شد: درواقع در صداوسیما برای پوشش دستاوردهای دولت به‌نوعی شاهد رفتار تبعیض‌آمیز هستیم زیرادرصورتی که داخل مجموعه دولت اتفاق بدی صورت گیرد آن را بزرگنمایی می‌کند، اما دستاوردها در حوزه‌های مختلف را تبلیغات می‌داند. رسانه ملی پاسخ دهد که این تبلیغات به نفع چه کسی است؟ مگر فلسفه وجودی صداوسیما در جمهوری اسلامی به غیر از تبلیغ دستاوردهای نظام نیست؟ آیا در سیستم‌های اجرایی دولت در صورت به دست آوردن دستاوردی بخشی از دستاوردهای نظام محسوب نمی‌شود؟

تاجرنیا تأکید کرد: این موارد درواقع پرسش‌های جدی است که طبیعتاً در بین شهروندان کشور وجود دارد ولی همواره بی‌پاسخ می‌ماند. از طرف دیگر شاهد هستیم درصورتی‌که یکی از ارکان قدرت و نظام در کشور در اختیار جناح سیاسی همراه با صداوسیما باشد عیوب آن کاملاً پوشانده می‌شود ولی درصورتی‌که توفیقی به دست آورد با بزرگنمایی مطرح می‌کنند.

وی در این خصوص افزود: متأسفانه در صداوسیما دستاوردهای آستان قدس از دستاوردهای دولت جمهوری اسلامی ایران مهم‌تر است و این مسئله نشان می‌دهد که رسانه ملی در جایگاه خود قرار ندارد و بخش عمده‌ای از اینکه دیده می‌شود مردم اخبار را از رسانه خارجی دریافت می‌کنند به این دلیل است که صداوسیما با رفتارهای ناعادلانه خود نه‌تنها جانب‌داری می‌کند بلکه به گونه درآمده که ازلحاظ روانی و شیوه کار به‌شدت بر اعصاب و روان مردم تأثیر گذاشته است. خانواده‌های زیادی را مشاهده کردم که مطرح می‌کنند زمانی که از تلویزیون اخبار و تحلیل‌های جهت‌دار را می‌شنوند که عمدتاً مخالف دولت یا یک جناح سیاسی خاص است، دچار آسیب‌های روحی می‌شوند.

این عضو حزب اتحاد ملت تصریح کرد: تا زمانی که به‌نوعی نهادهای منتخب بر انتصاب مسئولان صداوسیما تأثیرگذار نباشند، تصمیم‌گیری‌های این رسانه ملی به همین شکل خواهد بود.

تاجر نیا در رابطه با مشکل بودجه‌ای این سازمان نیز توضیح داد: کسانی حاضر هستند با همین امکانات صداوسیما در چهارچوب سیاست‌های نظام تمام اطلاع‌رسانی‌ها و برنامه‌ریزی‌های رسانه ملی را انجام دهند و حتی بدون هزینه به فعالیت بپردازند.

وی در ادامه ابراز کرد: بسیاری از شبکه‌ها در دنیا به درآمدزایی می‌پردازند، اما صداوسیما بخش عمده‌ای از برنامه‌های خود را تجاری کرده و درواقع به پول دست‌یافته، متأسفانه بدنه لخت، بدون کارشناسی، وجود کارمندان بسیار زیادی که خروجی و کارآمدی جدی ندارند، تأسیس مراکز متعدد و شبکه‌های هزینه برو از دست دادن مخاطب باعث شد که درآمدهای صداوسیما در بخش غیردولتی کاهش پیدا کند وگرنه دولت تعهدات خود را انجام می‌دهد و این بهانه‌ای بیش نیست.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. من که از سال ۸۸ یک ساعت هم به اخبار صدا و
    سیما گوش نکرده‌ام.البته غیر از دو مناظره انتخابات ریاست جمهوری درسالهای ۹۲ و۹۶، انهم به علت زنده بودن این برنامه‌ها.دیگر با تلویزیون
    خودمون کاری نداریم و متآسفانه از هر کسی هم از دوست و آشنا صحبت کرده ام همین نظر را داشته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا