نامه جمعی از کارکنان شورای حل اختلاف کشور به رییس قوه قضاییه را به نقل از کانال تلگرامی «عدالتخانه» میخوانید:
«بسم رب المستضعفین
حضرت حجت السلام و المسلمین رئیسی
ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
با سلام .
احتراما . محضر مبارکتان خاطرنشان می کنیم در اندیشه بنیانگذار عظیم الشأن انقلاب و نظام اسلامی ، قوه قضائیه مأمن مظلومین و ستم دیدگان است و ماموریت دارد دامان سفید نظام را از بی عدالتی ها پاک کرده و پیش قدم اقامه عدل و قسط در محدوده حکومت اسلام ناب باشد . یقینا حضرتعالی مطلع هستید اگر دستگاهی نتواند عدالت را در داخل خود پیاده کند ، از اقامه صحیح و کامل آن در جامعه اسلامی نیز ناتوان خواهد بود .
هزاران نفر از کارکنان شورای حل اختلاف کشور جوانانی هستند که سال ها قبل و در عنفوان جوانی با چندین امید و آرزو وارد ساختار شورای حل اختلاف کشور در شهرهای مختلف شدند . اکنون اکثریت آنها با اینکه تقریبا مانند یک نیروی عادی قوه قضائیه یا گاها بیشتر از آن کار می کنند ، ماهانه بین ۲۶ الی ۶۰۰ هزار تومان دریافتی دارند . این در حالی است که ماده ۳۱ قانون آزمایشی شورای حل اختلاف کشور تصریح کرده کسانی که بصورت تمام وقت در شورای حل اختلاف مشغول هستند ، باید مطابق قانون کار حقوق دریافت نمایند .
اکثریت کارکنان جوان شورای حل اختلاف یا سرپرست خانوار هستند یا کمک خرج خانواده ولی بدبختانه شاهد مشکلات معیشتی زیادی در بسیاری از این عزیزان هستیم . تا حدی که یک زوج دارای معلولیت جسمی صاحب فرزند که هر دو در تمام زمان کاری شورای حل اختلاف شهر خود در آن فعالیت می کنند ، مجموعا از حقوق قید شده یک کارگر ساده در قانون کار کمتر دریافتی داشته و از تامین اولیات مورد نیاز حیات خود ناتوانند .
ریاست محترم قوه قضائیه ! حضرتعالی در سال های گذشته منادی اقامه قسط و گفتمان حمایت از مستضعفین در جامعه بوده اید ، هرچند مشکلات کنونی شورای حل اختلاف در دوران مدیریت قبلی متولد شده اند ، امید داریم نسبت به مظلومیت کارکنان شورا بی تفاوت نبوده و در راستای حل مشکلات آنان مجاهدت فرمایید . لذا درخواست هایمان را به شرح ذیل خدمتتان اعلام می نماییم :
۱ . اصلاح پرداختی به کارکنان شورای حل اختلاف در حد تامین حداقل معیشت و احقاق حقوق ضایع شده آنها در سنوات گذشته .
۲ . در نظر گرفتن وضعیت معیشتی و مظلومیت کارکنان شورا در هرگونه تغییر ساختاری قوه قضائیه یا اصلاح قانون شوراهای حل اختلاف کشور .
هم چنین اینجانبان آقای محمد حسن رضائی یکی از فعالین دانشجویی عدالتخواه کشور را که ارتباط گسترده ای با ما برقرار نموده و به بسیاری از مشکلات همکاران تسلط دارند ، بعنوان نماینده بی طرف خود جهت پیگیری حقوقمان منطبق بر عدالت اسلامی و بدون در نظر گرفتن منفعت شخص یا گروه خاصی محضرتان معرفی می نماییم .
امید است با حسن نظر و همکاری و مجاهدت حضرتعالی شاهد رفع مظلومیت کارکنان شورا و سربلندی قوه محترم قضائیه در برقراری عدالت اسلامی باشیم .
با احترام ، جمعی از کارکنان شورای حل اختلاف کشور
رونوشت :
۱ . حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت استحضار
2 . نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی جهت استحصار و اقدام مقتضی»
انتهای پیام



