علم الهدی: شورای نگهبان دروازه دموکراسی را پاسداری میکند
«سیداحمد علم الهدی»، امام جمعه مشهد با بیان این که «پاسداری قهرمانانه و دقیق نهاد شورای نگهبان آنچنان دروازه دموکراسی کشور را پاسداری میکند که عوامل نفوذی دشمن نمیتوانند به مجلس وارد شوند» گفت: اینگونه نیست که آدم را پیدا کردیم، رای دهیم و تمام، باید دم در مجلس بایستید و اجازه ندهید عدهای به مجلس بروند،
به گزارش ایسنا آیتالله سید احمد علمالهدی امروز، 25 بهمن ماه، در خطبههای عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، ضمن تبریک میلاد مسعود صدیقه اطهر(س) و تشکر از حضور پربرکت و حماسهآفرین مردم در راهپیمایی 22 بهمن، اظهار کرد: امام(ره) در یکی از سالهای اول پیروزی انقلاب به مناسبت 22 بهمن که عدهای خدمت ایشان رسیدند و ملاقات داشتند، نکتهای را فرمودند که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، این پیروزی بسیار سخت و سنگین به دست آمد، اما بدانید سختتر و سنگینتر از پیروزی انقلاب نگه داشتن آن است.
وی افزود: عدهای انقلاب را با فداکاری به پیروزی رساندند، سینهها را آماج گلولههای داغ جلادان ستمشاهی قرار دادند و با کمال قدرت حماسهای آفریدند که نظام نابهکار دستنشانده دشمن به عنوان نظام ستمشاهی براندازی و حکومت اسلامی استوار شد، این پیروزی به زحمت به دست آمد، اما امام فرمودند پیروز نگه داشتن این انقلاب سختتر از پیروزی آن است. این 41 سالی که بر این انقلاب گذشت، مقاومتی که شما مردم کردید، پایداری که شما داشتید و جریانهای مختلف، حوادث گوناگون و فراز و نشیبی که در زندگی شما مردم در مسیر انقلاب به وجود آمد و شما پایمردانه ایستادید، بسیار سنگین بود و خیلی زحمت کشیدید.
پیروز نگه داشتن انقلاب در 40 ساله دوم از 40 سال اول سنگینتر است
امام جمعه مشهد ادامه داد: این را بدانید که در 40 ساله دوم پیروز نگه داشتن انقلاب از 40 ساله اول سنگینتر است، زیرا در 40 ساله اول دشمن فقط میخواست کشور ما را بگیرد، بر مطامع و منافع مردم در این کشور مسلط شود و سرنوشت شما را ملعبه مطامع خود قرار دهد، اما در 40 سال دوم مساله زندگی و حمایت دشمن، بود و نبود آن و بقا و از بین رفتنش به این انقلاب وابستگی پیدا کرده، انقلاب بماند، دشمن نابود است، اگر انقلاب برود و سقوط کند، دشمن میتواند زندگی کند، بنابراین در 40 ساله دوم نگه داشتن انقلاب بسیار سختتر است. هر جریانی که پیش میآید، نسبت به آنچه در گذشته داشتیم، حساستر و خطرناکتر بوده و موقعیت خطیرتر است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: 10 دوره مجلس را پشت سر گذاشتیم، اما هیچ کدام به اندازه مجلس یازدهم خطرناک نبود و به اندازه این مجلس موثر نیست. این مجلس بسیار خطیرتر از مجالس دیگر است. دشمن به نقطهای رسیده که با ناوگان، سلاحهای جنگی و تهاجم نظامی نمیتواند ما را از بین ببرد، بنابراین به هر وسیلهای متوسل میشود.
پاسداری قهرمانانه شورای نگهبان از دروازه دموکراسی کشور پاسداری میکند
وی اضافه کرد: تنها جایی که میتواند با نفوذ از درون نظام و انقلاب ما را ساقط کند، مجلس است، اگر عوامل دشمن به مجلس رفتند، میتواند بر ما مسلط شود. پاسداری قهرمانانه و دقیق نهاد شورای نگهبان آنچنان دروازه دموکراسی کشور را پاسداری میکند که عوامل نفوذی دشمن نمیتوانند به مجلس وارد شوند. خطرناک این است که از افرادی که به مجلس میروند، دشمن نفوذی بسازد و از آنها که به درون مجلس راه پیدا میکنند، یارگیری کند، این دست شما مردم است که بگذارید چه کسی به مجلس برود و چه کسی نرود.
علمالهدی با بیان اینکه خطیر بودن مجلس ما از دو جهت است، عنوان کرد: یکی از این جهت که وضعیت اقتصادی، معیشتی و مشکلات ما باید با تکیه بر قدرت و توان خودمان به بهترین وجه اجرا و اداره شود، بنابراین مجلسی میخواهد که با تمام قدرت و با حرکت جهادی و فعالیت، مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کند. از جهت دوم به مجلسی احتیاج داریم که قوی، نیرومند، بدون ترس، بدون واهمه و شحاع مقابل استکبار جهانی بایستد و مبارزه کند.
پنج معیار مقام معظم رهبری برای انتخاب نمایندگان مجلس توسط مردم
امام جمعه مشهد با اشاره به پنج معیار تعیین شده توسط مقام معظم رهبری برای افرادی که مردم میخواهند به مجلس بفرستند، تصریح کرد: معیار اول اینکه مومن باشد، نه اینکه تنها شهادتین بگوید، بلکه خدا و معاد را باور کند، فردی که خدا و معاد را باور ندارد را به مجلس نفرستید، حتی اگر متخصص باشد. دوم اینکه انقلابی باشد، یعنی دلداده این انقلاب، ایستاده پای انقلاب و همه چیزش قربانی و فدائی انقلاب بوده و اندیشه انقلابی داشته باشد. فرد انقلابی یک نشان بیشتر ندارد و این است که قدم جای قدم رهبر داشته، تمام بینشش به پشت پای رهبر بوده و دارای اندیشه رهبر باشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: معیار سوم اینکه شجاع باشد، آدم ترسویی که از قدرتهای پوشالی، استکباری و اروپایی وحشت کند را به مجلس نفرستید. چهارم اینکه جهادی باشد، روز و شب نشناسد، ساعت و وقت برای کارش نداشته باشد، زندگی، خانه، خانواده و شغل و مشغولیت دیگر در او نباشد، روز و شب بدود و هم در عرصه برنامهریزی، هم نظارت بر اجرای برنامه و هم مچگیری و مراقبت از فردی که میخواهد در کارگزاریهای نظام خلاف نماید، کار کند.
وی ادامه داد: پنجم اینکه کارآمد باشد، بتواند مشکل و از جمله مشکلات اقتصادی و سیاسی را حل کندو فرد ناکارآمدی که ابتکار اندیشه و تخصص ندارد و در عرصه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کاری از او ساخته نیست، به درد مجلس نمیخورد. در کنار این پنج خصوصیت یک تابلو نصب شده که این خصوصیات را در او میبینید و آن تابلو شهید حاج قاسم سلیمانی است.
علمالهدی بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی خدا و معاد را باور کرده و انقلابی بود. همه چیزش وابسته به رهبر، در همه شئون دلداده ایشان و جهادی بود.
نسخه بدل حاج قاسم را به مجلس بفرستید
امام جمعه مشهد اضافه کرد: شهید سلیمانی شجاع بود، از هیچ چیز نمیترسید، از هیچ قدرتی وحشت نداشت و همیشه خط مقدم جبهه بود. از گلوله و شهادت نمیترسید و آرزویش شهادت بود. کنار هر شهیدی اشک میریخت که چرا تو رفتی اما من نرفتم. شهید سلیمانی کارآمد بود، نه تنها یک فرمانده، بلکه یک مدیر مقاومت بود. مساله این نبود که ما با از دست دادن حاج قاسم یک فرمانده را از دست دادیم، در واقع مقاومت مدیری را از دست داد. این یک تابلو است. مردم، برادران و خواهران میخواهید کسی را به مجلس بفرستید، نسخه بدل حاج قاسم و افرادی با این خط را بفرستید.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه رسالت دوم ما این است که فعالیت کنیم، تصریح کرد: اینگونه نیست که ادم را پیدا کردیم، رای دهیم و تمام، باید دم در مجلس بایستید و اجازه ندهید عدهای به مجلس بروند، آنها کسانی هستند که چند خصوصیت دارند، یکی افرادی که انقلابی نیستند، یعنی آنهایی که با رهبری زاویه دارند ولو هر اندازه کم باشد، رهبری، ولایت و شخص رهبر را به تمام معنا قبول ندارند. مقام معظم رهبری فرمودند باید مومن و انقلابی باشد اما این افراد انقلابی نیستند.
وی خاطرنشان کرد: دوم کسانی که غربگرا هستند، چشمشان به دروازه اروپا است و وقتی زنی از اروپا میآید، خانم موگرینی، با او عکس میگیرند، این افراد را به مجلس نفرستید. سوم عدم اعتقاد راسخ به نقش حاکمیت دین در اداره کشور است. عدهای معتقدند دین نمیتواند کشور را اداره کند، باید به گونه دیگری اداره کنیم. افرادی که اعتقاد راسخ ندارند باید دین مدیر کشور باشد، آنها را به مجلس نفرستید چون مومن نیستند.
علمالهدی افزود: چهارم افرادی که از ولایت فقیه تبعیت گزینشی دارند، شعار پیروی از ولایت فقیه را سر میدهند، اما در مقابل ولی فقیه خاضع نیستند و گزینشی تبعیت میکنند، وقتی منافعشان اقتضا کند میگویند چقدر خوب گفتند، اما وقتی منافعشان در خطر باشد میگویند آقا اینگونه نمیگفتند بهتر بود. پنجم مرعوبیت و وادادگی در برابر استکبار است، افرادی که از آمریکا میترسند، از ناوگان آمریکا وحشت میکند، از بمب اتمی آمریکا میترسند و فکر میکنند رزق این مملکت به دست آمریکا است و باید تحریم را بردارد، را به مجلس نفرستید.
امام جمعه مشهد ادامه داد: خاصیت ششم نداشتن روحیه انقلابی و جهادی، هفتم تلاش برای مذاکره و رابطه با آمریکا، هشتم موضع منفی نسبت به نقش ایران در جبهه مقاومت، نهم ترویج و اشاعه نمیشود و نمیتوانیم، دهم نفوذپذیری و بیتوجه بودن به خط نفوذ دشمن، یازدهم خویشاوندسالاری و باندبازی و دوازدهم ولنگاری فرهنگی و لاابالیگری در برابر منکرات است. برای اینکه این افراد به مجلس نروند، بایستید. آن کسی که میدانید اینگونه بوده و دارد وارد مجلس میشود، با همه قدرت اجازه ندهید وارد شود. اگر این افراد وارد مجلس شوند، دیگر کاری از مجلس بر نمیآید.
انتهای پیام
چه خبراست؟؟؟این دلاورانه رفتارکردن ها به همه چیز تسری یافته…اخه پدربیامرز قرار است ژنرال به مجلس برده شود یا نماینده؟؟؟؟دراین دیار چه واریته های رنگارنگی روییده شده….
دقیقا : تا مبادا کسی آن را باز کند !