خرید تور تابستان

کاندیداهای احتمالی 1400 – سیدشمس‌الدین حسینی

[سیزدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری در اواخر خردادماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. انصاف نیوز به مرور رزومه‌ی نامزدهای احتمالی این انتخابات را منتشر می‌کند]

سیدشمس‌الدین حسینی، نماینده‌ی مجلس یازدهم و وزیر اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد در سال 1346 به دنیا آمد. او متولد شهر تنکابن در استان مازندران است.

حسینی دارای دکتری اقتصاد از دانشگاه آزاد، واحد علوم و تحقیقات بوده و کارشناسی ارشد خود را در درشته‌ی علوم اقتصادی از دانشگاه تهران اخذ کرده است. حسینی به‌عنوان استادیار در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی مشغول فعالیت است.

بنا بر آنچه در زندگینامه‌ی منتشر شده‌ی آقای حسینی در فضای مجازی آمده است، او «از سال 1389 تا کنون به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی اشتغال داشته‌است».

حسینی که مولف چند کتاب در حوزه‌ی اقتصاد است از سال 1374  به‌عنوان ‌مدیر کل حوزه‌ی ریاست و بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه انتخاب و پس از سه سال نیز هماهنگ‌کننده ملی پروژه‌های دفتر عمران سازمان ملل متحد شد. از دیگر مسئولیت‌های او در سال‌های 1377 تا 1381 می‌توان به دبیری کمیسیون‌های مشترک همکاری ایران با کشورهای کره جنوبی و مالزی سازمان برنامه و بودجه کشور و همینطور مدیر کلی دفتر بین‌الملل و روابط عمومی وزارت نیرو نیز اشاره کرد.

شمس‌الدین حسینی در سال 1381 مدیر کلی دفتر مطالعات اقتصادی وزارت بازرگانی را بر عهده گرفت و پس از آن نیز در جایگاه  معاونت وزیر کار و رفاه اجتماعی مشغول فعالیت شد.

حسینی در نیمه مرداد سال 1387 به‌عنوان وزیر اقتصاد از سوی احمدی‌نژاد به مجلس معرفی شد. طرح پرداخت نقدی یارانه‌ها مهم‌ترین و خبرسازترین طرح دوران حضور حسینی در وزارت اقتصاد بوده است. طرحی که موافقانش، آن را تحقق یکی از شعارهای دولت وقت می‌دانند و سبب کاهش فاصله‌ی طبقاتی و مخالفان آن طرح نیز اجرای نادرست هدفمندی یارانه‌ها را باعث اتلاف منابع کشور می‌دانند. از دیگر اتفاقات خبرساز دوران حضور او در وزارت اقتصاد به پرونده‌ی اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی بازمی‌گشت. پرونده‌ای که استیضاح او را در مجلس کلید زد؛ استیضاحی که البته با رای اعتماد مجدد اکثریت نمایندگان به او همراه شد.

وزیر اقتصاد احمدی‌نژاد با پایان دولت او به‌عنوان رییس گروه منافع و اقتصاد دفاع مرکز تحقیقات استراتژیک ستاد کل نیروهای مسلح انتخاب شد و تا انتخابات مجلس در اسفند98 به جز چند مصاحبه که در مقام پاسخگویی به انتقادات دولت روحانی از دولت گذشته برآمده بود چندان در رسانه‌ها حضور نداشت.

حسینی در انتخابات مجلس که کمترین میزان مشارکت را در آن شاهد بودیم به‌عنوان نماینده‌ی تنکابن انتخاب شد. برخی از او به‌عنوان یکی از کاندیداهای ریاست مجلس یاد می‌کردند اما در نهایت برای ریاست مجلس کاندیدا نشد.

آقای حسینی از چهره‌های اقتصادی نزدیک به محمود احمدی‌نژاد که در سال‌های اخیر نیز روابط نزدیک خود با او را حفظ کرده است و تاکید دارد که «به احمدی‌نژاد و حضور در دولت او افتخار می‌کند»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا