کاندیداهای احتمالی 1400 – شهیندخت مولاوردی
[سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری حدود یک سال دیگر، احتمالا در خردادماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. انصاف نیوز به مرور رزومهی نامزدهای احتمالی این انتخابات را منتشر میکند]
شهیندخت مولاوردی، معاون پیشین رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در سال 1344 به دنیا آمد. او متولد خوی در استان آذربایجان غربی است.
مولاوردی دارای کارشناسی ارشد حقوق بینالملل از دانشگاه علامه طباطبایی بوده و مدرک لیسانس خود را نیز در رشتهی حقوق از دانشگاه شهید بهشتی اخذ کرده است.
بنا بر آنچه در زندگینامهی منتشر شدهی خانم مولاوردی در فضای مجازی آمده است، او «پایاننامهی خود را با موضوع «بررسی اقدامات بینالمللی مقابله با خشونت علیه زنان» ارائه کرد. و چندین کتاب در حوزه حقوق زنان همچون موازین بینالمللی حقوق زنان، مقابله با خشونت علیه زنان در کشورهای اسلامی، کالبدشکافی خشونت علیه زنان، بیمها و امیدها: درآمدی بر جایگاه حقوق زن در قوانین جمهوری اسلامی ایران و… به نگارش درآورده است».
مولاوردی در دولت اصلاحات مدیر ارتباطات بینالملل مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری بود و با پایان این دولت نیز با عنوان دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان و مسئول کمیته حقوقی ائتلاف اسلامی زنان به فعالیت خود در حوزه حقوق زنان ادامه داد.
با انتخاب حسن روحانی و آغاز به کار دولت اعتدال در تابستان92 شهیندخت مولاوردی با حکم رئیسجمهور بهعنوان معاونت امور زنان و خانواده انتخاب شد. دوران حضور او در این مسئولیت خبرساز بود. از اقداماتی نظیر تلاش برای ایجاد ممنوعیت برای ازدواج دختران زیر 15 سال تا اخذ مجوزهای لازم برای حضور زنان در ورزشگاهها و…
یکی از مسئولان دولت روحانی که همواره با انتقاد و اعتراض رسانههای جناح تندرو جریان اصولگرا مواجه میشد شهیندخت مولاوردی بود. او که در دولت دوم روحانی دستیار ویژه رئیسجمهور در امور حقوق شهروندی شده بود در نهایت در آذر 97 به دلیل آنچه قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان اعلام شد از حضور در دولت کنارهگیری کرد.
از جمله حاشیههای دوران مسئولیت مولاوردی انتشار عکسی از او در کنار نزار زکا بود؛ موضوعی که این توضیح مولاوردی همراه شد: «».عکس مربوط به پنل زنان، امنیت و توسعه است که با حضور مهمانان خارجی دومین همایش و نمایشگاه بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار و در حاشیه آن همایش برگزار شد. با استفاده از فرصت حضور وزیر امور زنان افغانستان، وزیر سابق مشاور امور زنان عراق، معاون وزیر زنان آذربایجان و رییس دپارتمان زنان دبیرخانه سازمان همکاریهای اسلامی و وضعیت منطقه که در آتش جنگ و خشونت و افراطی گری می سوزد این پنل برگزار شد که از ایران هم اینجانب، معاون حقوقی رییس جمهور و نماینده کمیسیون حقوق بشر اسلامی به عنوان عضو پنل حضور داشتیم و دیگر مهمان خارجی همایش که تبعهای از لبنان بنام نزار احمد زاکا بود در جمع حاضرین برنامه بود. حالا که خبر بازداشت این فرد رسانه ای شده است این سایتها یکی پس از دیگری به باز نشر این عکس با تیتر “حضور جاسوس در جلسه مولاوردی پرداخته و با ذوق زدگی تمام و با آب و تاب به شرح و تفصیل آن می پردازند و آب را گل آلود می کنند. باید به خدا پناه برد از زمانه ای که به همه چیز با عینک سیاست نگریسته می شود و زمانی که اخلاق هم سیاسی می شود، به جای آنکه سیاستمان اخلاقی شود».
مولاوردی در انتخابات مجلس یازدهم ثبتنام کرد اما همچون بیشتر چهرههای اصلاحطلب از سوی شورای نگهبان ردصلاحیت شد. برخی شنیدهها حاکی از احتمال سرلیستی او در صورت تایید صلاحیت بود.
خانم مولاوردی از چهرههای جریان اصلاحات است که بیشتر فعالیتهای خود را در حوزه زنان و حقوق بشر متمرکز کرده است.
انتهای پیام
به نظرم اگر شورای نگهبان و اصلاح طلبان همراهی کنند ایشان می تواند قفل بسته شرکت در انتخابات را بشکند و زمینههای توفیقش هم کم نیست.
گزینه های احتمالی کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری سال 1400:
طیف اصول گرا:
1 – محمد باقر قالی باف: به خاطر شرایط خاص کشور و فشار خیلی سنگینی که بر مجلس شورای جناحی وجود دارد حتی اگر هم بخواهد اما شخص رهبر نظام پیش تر ممانعت کردند…
(اگر تک کاندیدا بیاید)
(رای آور است)
(با سید مصطفی محقق داماد نمی تواند رقابت کند و قطعا شکست می خورد)
(با علی مطهری هم نمی تواند رقابت کند و قطعا شکست می خورد)
(با محمد رضا عارف می تواند رقابت کند و احتمال پیروزی 50 درصد خواهد بود)
2 – ابراهیم رئیسی: به خاطر شرایط خاص کشور، انتصاب از طرف رهبر نظام به مدت یک دوره ی 5 ساله و احتمالا دو دوره ای هم بشود و حتی اگر هم بخواهد اما رهبر نظام پیش تر ممانعت کردند…
3 – (اگر تک کاندیدا بیاید)
(رای آور است)
(با سید مصطفی محقق داماد نمی تواند رقابت کند و قطعا شکست می خورد)
(با علی مطهری هم نمی تواند رقابت کند و قطعا شکست می خورد)
(با محمد رضا عارف می تواند رقابت کند و احتمال پیروزی 50 درصد خواهد بود)
3 – محمود احمدی نژاد: شخص رهبر نظام پیش تر ممانعت کردند و باز به شدت ممانعت خواهند کرد)
4 – تمام گزینه های نظامی و آخوند و … اصول گرا جز غلام علی حداد عادل که بنا بر دلایلی استثنا دارد که به نوعی قبلا در انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت داشتند و نتوانستند با وجود مشارکت بالا اعتماد اکثریت را جلب کنند
به هیچ عنوان نمی توانند حتی 30 درصد آرا کلی و حتی 5 درصد آرای خاکستری را به دست بیاورند و قطعا شکست سنگین تری خواهند خورد…
تنها گزینه ی نهایی جناح اصول گرا که می تواند واقعا آرای عمومی بیش تری را کسب کند باید فردی باشد که ارتباط خاصی با احزاب تند رو جناح اصول گرا مثل جبهه ی پایداری انقلاب اسلامی نداشته باشد و حتی اعلام برائت هم کند…
1- غلام علی حداد عادل
و دیگر هیچ
که مورد اعتماد اغلب احزاب جناح اصول گرا و مردم هست اما توانایی جلب و جذب حتی 5 به حروف پنج درصد آرای خاکستری(منتقد نظام – موافق منتقد نظام – مخالف منتقد نظام) را هم ندارد.
گزینه های جریان وسط دو جناح سیاسی اصلی کشور یعنی جریان اعتدال: هیچ یک از کاندیداهای تک یا جمعی ان ها حتی 20 درصد آرای کلی و 0 به حروف صفر درصد آرای خاکستری را هم کسب نخواهند کرد و شکست به مراتب سنگین تری خواهند خورد.
کاندیداهای جناح اصلاح طلب:
1 – سید مصطفی محقق داماد(اگر واقعا به این نتیجه ی واقعی و حقیقی برسد که باید بیاید و زمان واقعی آمدن او فرا رسیده است که حتما و قطعا خواهد آمد)
2- علی مطهری
هیچ یک از کاندیداهای دیگر حالا از احزاب اصلاح طلب یا ائتلافی مثل به ترتیب محمد رضا عارف و اسحاق جهان گیری هم حتی 40 درصد آرای کلی و 20 درصد آرای خاکستری را هم نمی توانند کسب کنند و احتمال شکست هم در مقابل حتی غلام علی حداد عادل وجود دارد…
اگر از جناح اصول گرا غلام علی حداد عادل و از جناح اصلاح طلب به ترتیب سید مصطفی محقق داماد و اگر بنا بر دلایلی حضور نیافت علی مطهری کاندید رسمی و نهایی باشند با وجود کاندیداهای رای شکن از هر جناح سیاسی دیگر اما قطعا اصلاح طلبان پیروز نهایی خواهند شد البته با اختلاف کم
تنها راه حل و حتی شانص پیروزی قطعی جناح اصلاح طلب:
1 – سید مصطفی محقق داماد
2 – علی مطهری
فقط تک کاندیدا و یا اگر سید مصطفی محقق داماد کاندید اصلی و نهایی بود علی مطهری کاندید پوششی مکمل و پایان روز تبلیغات انصراف دهد به نفع او
یا علی مطهری تک کاندید بیاید و واقعا احزاب مختلف جناح اصلاح طلب از او حمایت ویژه کنند
مهم تر ان که فقط این دو کاندیدا توانایی خاص جلب و جلب آرای خاکستری که رقم خیلی بالایی و حتی حدود 30 درصد از افراد واجد شرایط رای دهنده در سال 1400 را دارند را خواهند داشت و این به نفع حتی نظام است که سید مصطفی محقق داماد که مورد اعتماد شخص رهبر نظام هم بود و هست و حتی علی مطهری را مصلحتی هم که باشد تایید صلاحیت کند و به قول خود آن ها جام زهر را بنوشد چون اگر مشارکت زیر 40 درصد باشد ان هم برای انتخابات ریاست جمهوری که یک منتخب در کل کشور دارد با وجود انتخابات موازی شوراها باز هم چالش خیلی جدی برای بقای نظام فعلی پیش خواهد آمد و باید اقتاع آرای خاکستری حداقل اتفاق بیفتد تا شاید فشارهای اجتماعی و … کاهش پیدا کند و نظام بتواند نفس راحت بکشد و تا زمان رحلت رهبر فعلی نظام هم دوام بیاورد…
نظام برای حداقل حفظ کشور و حفظ نظام اجتماعی باید امتیاز بدهد و اگر خساست کند دیگر حتی شخص خود رهبر نظام هم این مسائل را و این تحلیل ولو کم را مطمئنا می داند و این بار استثنائا بر خلاف خواست تند روهای جناح اصول گرا و بر خلاف بر اندازها قطعا از کاندیدای نهایی جناح اصلاح طلب غیر مستقیم حمایت خواهد کرد و سیاست هم دقیقا یعنی همین…
البته سید مصطفی محقق داماد و علی مطهری هر کدام حرف هایی برای گفتن داشتند و دارند که مناظره ها را باید جدی تر و آزاد تر پخش شود هر چند کاندیداهایی نظیر سید مصطفی محقق داماد و علی مطهری و غلام علی حداد عادل افراد خوب و قابل اعتماد و با فرهنگ و با اخلاقی بودند و هستند و همیشه ملاحظات را رعایت کردند و می کنند و می توانند ملت و کشور و نظام را نجات دهند و موجب رفع سایر بحران ها و مشکل ها و معضل ها و … و توسعه ی همه جانبه ی ایران در پرچم واحد خود باشند. انشا الله