ضرورت گفتوگو بین قوا در سطح کارشناسی
«ناصر غضنفری» روزنامه نگار در یادداشتی برای انصاف نیوز با عنوان «ضرورت گفتوگوی بین قوا در سطح کارشناسی» دربارهی اظهارات برخی از نمایندگان دربارهی هیات رییسهی جدید مجلس نوشت:
۱. تخریب علی لاریجانی بازی در زمین مخالفان دولت است؛ به خصوص برخی روزنامه نگاران اصلاح طلب در حال تکرار تاریخ هستند.
۲. یکی از اصلاح طلبان اخیرا گفته روند دموکراسی در ایران برگشت ناپذیر است. اوایل دهه ۸۰ هم از این حرفها زده میشد. دموکراسی بدون توسعهی نهادهای مدنی ممکن نیست و اگر کسی مانند احمدینژاد در آینده سر کار بیاید که به روایتی هزاران نهاد مدنی را به تعطیلی کشاند جریان مردم سالاری نیز قابل اتساع است.
۳. آقای رییس جمهور هم بهتر است پشت پرده برخی مسائل را حل کند و همه چیز را به سطح جامعه نکشانند. ایام تبلیغات انتخاباتی گذشت، چه برای رییسی چه برای آقای رییس جمهور.
۴. روحانی با بیان ارقام و آمار مستند؛ تمام سطوح نظام را برای ضرورت رشد اقتصادی، دور کردن خطر کم آبی و لزوم تعامل سازندهی جناحها برای حل چالشهای ملی قانع و همدل کند. هیچ جناحی به تنهایی از پس این بحرانها برنخواهند آمد.
۵. ضرورت گفتوگوی ملی بر سر مسائل مشترک بیش از پیش در حال به رخ کشیدن خود است. اجماع نباشد خطرات زیادی این آب و خاک و ساکنانش را تهدید میکند. مخاطرات هم لزوما خارجی یا سیاسی نیست. مسالهی آب قابلیت تبدیل شدن به مهیبترین چالش تاریخ ایران مدرن را دارد.
۶. کاش مسوولان به جای خط و نشان کشیدن برای یکدیگر حداقل در سطح کارشناسان مورد اعتماد هر یک از دستگاهها، تعامل با یکدیگر را آغاز کنند. کارشناسان زبان آمار و اعداد را بهتر بلدند و احتمال اجماعشان هم بیشتر است.
انتهای پیام
هنوز یک عده به درک اهمیت همکاری لاریجانی با صلاح طلبان نرسیده اند. خرشان از پل انتخابات که گذشت، شروع کردن به لگدزدن به لاریجانی با مطرح کردن عارف. در غیاب هاشمی، اهمیت حمایت ناطق و لاریجانی از برنامه های روحانی اهمیت به سزایی دارد
اشغال سمت ها بدون تاثیر گذاری مثبت یا مدیریت عقیم برای اصلاحات در حال بازیابی منجر به فاجعه میشود
قابل توجه جناب عارف