مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان نمین: «۹ روستا دچار تنش آبی هستند»

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان نمین گفت: روستاهای لرون، آرخازلو، یونجالو، عنبران علیا، نظرعلی‌کندی، سوها، نیارق، آلادیزگه، قشلاق پلازیر مناطقی هستندکه تنش آبی دارند.

به گزارش سایت سبلان ما بهنام شهبازی، ضمن تشریح وضعیت تأمین آب شرب در مناطق روستایی شهرستان نمین اظهار داشت: روستاهای لرون، آرخازلو، یونجالو، عنبران علیا، نظرعلی‌کندی، سوها، نیارق، آلادیزگه، قشلاق پلازیر مناطقی هستندکه تنش آبی دارند.

وی علت اصلی این تنش‌ها را کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، خشکسالی، افزایش مصرف بدلیل مصارف غیرمجاز و افزایش سطح باغات در روستاها، افزایش تعداد مشترکین و مسافرین در فصل تابستان و خشک شدن چشمه‌ها دانست.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان نمین به تلاش‌های این اداره برای بهبود وضعیت خدمات‌رسانی اشاره کرد و گفت: اقدامات گسترده‌ای نظیر تأمین آب از طریق تانکرهای سیار، پایش مستمر انشعابات، جابه‌جایی و حفر چاه‌های جدید، همچنین اجرای خطوط انتقال و احداث مخازن ذخیره جدید در روستاهای سوها و نیارق اجرایی شده است.

وی افزود: پروژه‌های آب‌رسانی در روستاهای سقزچی، سوها، نیارق، وحدت عنبران، همچنین جابه‌جایی چاه‌های آرخازلو، آلادیزگه و تفیه با جدیت در حال پیگیری است و طبق برنامه‌ریزی، تا پایان سال جاری به بهره‌برداری کامل خواهند رسید.

شهبازی در خصوص راهکارهای مدیریت مصرف در ایام اوج تقاضای تابستانی تصریح کرد: علاوه بر آبرسانی سیار، اقداماتی نظیر بهسازی چشمه‌ها، پایش هوشمند خطوط انتقال برای کاهش هدررفت و مدیریت ساعتی توزیع آب در دستور کار قرار دارد تا پایداری شبکه حفظ شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان نمین، فرهنگ‌سازی و مشارکت شهروندان را رکن اصلی موفقیت این طرح‌ها دانست و تأکید کرد: از مردم تقاضا داریم با رعایت الگوی مصرف، اطلاع‌رسانی سریع در صورت مشاهده هرگونه شکستگی یا اتفاقات در شبکه، و همچنین حذف انشعابات غیرمجاز، ما را در ارائه خدمات هرچه بهتر یاری کنند.

وی با تأکید بر روند رو به بهبود شرایط، اطمینان داد: با اقدامات انجام شده، به جز چند نقطه محدود، در سایر مناطق مشکلی در تأمین آب تا پایان تابستان نخواهیم داشت و تمامی تلاش‌ها بر پایداری کامل شبکه متمرکز است.

شهبازی در پایان گفت: خرید و راه انداری ۵ دیزل ژنراتور در ایستگاههای پمپاژ برای استفاده در زمان‌های قطعی آب شرب شهر نمین و عنبران، ساخت یک ایستگاه پمپاژ آب شرب، کلنگ زنی تصفیه خانه جمع آوری فاضلاب شهر نمین در هفته آینده و شبکه گذاری لوله خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری از جمله اقدامات برای خدمات‌رسانی برای مردم شهرستان است.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *