خرید تور تابستان ایران بوم گردی

نامه‌ی سرگشاده‌ی کارشناس سابق صدا درباره‌ی سیما

جناب آقای علی عسگری عمیقا نگرانم

مهدی اسفندیار، کارشناس مجری سابق شبکه رادیویی سلامت در نامه‌ی سرگشاده به رئیس سازمان صدا و سیما نسبت به برنامه‌های سیما درباره‌ی کرونا ابراز نگرانی کرد.

به گزارش انصاف نیوز، متن کامل این نامه در پی می‌آید:

جناب آقای علی عسگری
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
ضمن عرض سلام و احترام و خسته نباشید.

مدتی است که بنده با تمام وجودم بابت آنچه در برنامه‌های خبری سیما می گذرد نگرانم، در این یک سال و نیم که از کووید گذشته بدون هیچ رویکرد سیاسی و صرفا از منظر تخصصی رسانه می گویم به ضعف و ناتوانی محتوایی برنامه های خبری و تحلیلی صدا و سیما در مسئله کووید پی بردم، سازمانی که رسالتش آگاهی بخشی و دفاع از حقوق حاکمیت و ملت است ضعف های بی شماری در بحران کووید داشته است که باورم نمی شود بضاعت این سازمان در همین حد بوده است. اکنون به پاره ای از سیاست های این سازمان می‌پردازم:

۱_ در قبل از شروع کووید رسانه ملی می بایست با توجه به اخطارهای سازمان بهداشت جهانی حتما سلسله برنامه‌های خبری در جهت بررسی نحوه کسب آمادگی در مواجه با کووید برگزار می‌کرد و نقاط قوت و ضعف ما را می دید اما به شکل عجیبی به جز شبکه رادیویی سلامت بقیه شبکه های تصویری و شنیداری عمدتا روی تکذیب کووید و گفته های مقامات رسمی متمرکز می شدند و آن ویدیوی عجیب گزارش از قم در عادی بودن اوضاع قبل از اعلام رسمی پیدایش کووید منتشر شد که بعدها دست مایه نقد و تمسخر منتقدان قرار گرفت.

۲_ از لحظه ورود کووید تا امروز که بیش از ۱۰۲ هزار نفر از هموطنان عزیزمان فوت شدند، ندیده ام که رسانه ملی ما حتی یک برنامه با حضور متولیان وزارت بهداشت و منتقدان و کارشناسان در یکی از برنامه های پرمخاطب شبکه یک و دو و سه برگزار کند و انتقادات مطرح شده عمدتا تنها در شبکه سلامت سیما و شبکه رادیویی سلامت بوده و من هیچ دلیل منطقی برای این رویکرد نمی بینم و معتقدم می توانست این سازمان از مصیب کووید با وجود لطمات سختی که به مردم وارد شده است برای تقویت جایگاه کارشناسی خود بهره بگیرد. قدرتمندترین نظامات سیاسی دنیا را در اعتراض پذیر ترین آنها می دانم و هنر و کار سخت ما به عنوان افراد متعهد به کشور و نظام در رسانه باید این باشد تا چگونه بتوانیم کشوری رو به جلو با ظرفیت پذیرش بالای اعتراض و انتقاد سازنده داشته باشیم،تمام پیشرفت های ملت های جهان در یک چیز اساسی نهادینه شده است و آن هم اعتراض به وضع موجود وگرنه بشر در درون غارهای اولیه می ماند ، هنر رسانه ملی باید پذیرش اعتراض و هدایت آنها و بلند کردن صدای نقد باشد، مردم که وقت ندارند تا گوش جان به مدح و ثنا و شعار و وعده بپردازند.

۳_ استفاده از مجریان بعضا پر اشتباه و حرف های بی اساس و بعضا هیجانی افرادی چون خانم میرسیدی در گفتگوهای خبری که خودشان پزشک هستند اما کارشناس سیاست ها گذاری سلامت و بهداشت نیستند، از آنجا که بدون ماسک در تلویزیون ظاهر می شود و می گوید ما و تعداد زیادی ای همکاران همه اینجا هستیم و اصلا ماسک نمی زنیم و…. تا آنجا که می گوید من خودم هم احتمالا کووید گرفتم و.. اصلا نگران نباشید و.. تا روزی که، تصاویر افتاده بر تخت ایشان ظاهر می شود و تا جایی که هشدار های تند می دهد همه و همه این اعتبار یک رسانه است که پای عملکرد افراد ذبح می شود. شاید از من بپرسید اگر جای خانم میرسیدی بودید چه می کردید که عرض می کنم: اولا در زمان اجرای برنامه هایم در شبکه رادیویی سلامت برخلاف گفته های آقایان نمکی و حریرچی که در شروع زمان شیوع کووید به مردم توصیه کرده بودند نیاز به ماسک نیست به مردم گفتم که ماسک بزنند و اگر قرار بود تسلیم آرای آقای نمکی و همکارانش بشوم به مردم می گفتم من و همکارانم اگر ماسک نداریم به دلیل نظر وزارت بهداشت است و ما مقید به تبعیت از آرای آنها هستیم.
از نحوه گزارش های سازمان صدا و سیما در مورد فتح الفتوح تولید کلروکین و رمدیسیویر و فاوی پیراویر و … که اکنون ثابت شده همه این داروها یا بی تاثیر یا بسیار کم اثر هستند می گذرم که درصورت تمایل خدمت شما خواهم گفت کجای کار رسانه در این مورد می لنگید.

جناب آقای علی عسگری، آنقدر در درون نظام و کشور صداهای متین و کارشناس داشتیم و داریم که می توانیم از آنها استفاده کنیم که هیچ خلایی چه به لحاظ ظرفیت نقد و بررسی و چه به لحاظ تامین استراتژی های یک حکم رانی خوب مشکلی وجود نداشته باشد در زیر فقط بخش اندکی از پیش بینی های صورت گرفته در کانال خبری ام را در مورد کووید منتشر می کنم، لطفا به تاریخ این پیش بینی ها نگاه کنید و به مواضع خبری سازمان صدا و سیما در برنامه های شبکه های خبری پرمخاطب همان موقع نگاه کنید تا دریابید چرا عمیقا نگرانم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا